Galatasaray’da seçim ne zaman yapılacak?

18.11.2020 - 08:08 | Son Güncellenme: 18.11.2020 - 08:13

Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray yönetiminin seçim kararının almasının ardından seçimin hangi ayda ve hangi günde yapılacağı tartışmaları başladı. Sarı-kırmızılı takımda seçim mayıs ayında mı olacak, dernekler masasından bir açıklama yapıldı mı? İşte detaylar...

Galatasaray’da seçim ne zaman yapılacak?

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Tüm camia yönetimin dernekler masasından izin alınıp alınmadığını merak ederken, yönetimden dün de ses çıkmadı.

Seçim kararı çıkmıştı

Galatasaray yönetimi geçen hafta salı günü yapılan olağan toplantıda seçim kararı almıştı. Yoğun tartışmalarım da yaşandığı toplantı sonunda hazırlanan metinde pandemi sebebiyle başvuru yapılacağı da özel olarak belirtilmişti. 

Mayıs ayı için sesler yükselmeye başladı

Cuma günü kulüp bir seçim metni daha yayınlasa da dernekler masasından 26 Aralık için seçim izni alınıp alınmadığına yönelik bir ifade kullanılmadı. Dün ilk açıklamanın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen yönetim izinle alakalı bir duyuru yapmazken, camiadan seçimin mayıs ayına kaldığına yönelik sesler yükselmeye başladı.

Mahkeme kararı yönetimi sevindirdi

Pazartesi günü 2019 Genel Kurulu’nun 14. Asliye Hukuk Mahkemesi’ndeki davasında yönetim lehine sonuç çıkmış, ibrasızlık iptal edilmiş bu karar da yönetimi sevindirmişti.

Yeni açıklama bekleniyor

Mahkeme kararının ardından seçim gündeminin geçen haftaki ateşi azalırken, şimdi yönetimin yeni açıklaması merakla bekleniyor. Hafta sonuna kadar camia Galatasaray yönetiminden bilgilendirme bekliyor.

Senin için hazırladığımız haberler