Galatasaray'da Serdar sınırda

05.02.2017 - 16:34 | Son Güncellenme: 05.02.2017 - 16:34

Galatasaray'ın konuğu Gaziantepspor... Galatasaray’da son dönemde forma şansı bulan Serdar Aziz, Gaziantepspor maçına tedirgin çıkacak.

Galatasaray'ın konuğu Gaziantepspor... Galatasaray’da son dönemde forma şansı bulan Serdar Aziz, 

Galibiyet yetmez!

Galatasaray’da teknik direktör Jan Olde Rikerink bu kez sadece galibiyet değil, güzel futbol ve bol gollü bir galibiyet istedi. 

 

Hollandalı teknik adam, futbolcularıyla yaptığı toplantıda Kasımpaşa maçındaki kötü futbolu anımsatarak, “Bu kez sadece galibiyet istemiyorum. Son maçtaki görüntümüz sadece beni değil herkesi rahatsız etti. Bu yüzden sizden iyi futbol oynamanızı ve taraftarımıza bol gollü bir galibiyet armağan etmenizi istiyorum” dediği öğrenildi. 

 

Riekerink’in bu sözlerinden sonra futbolcuların da kendi aralarında bir toplantı yaparak Gaziantep maçıyla beraber yeni sayfa açmak için sözleştikleri bildirildi. 

Bu arada sarı-kırmızılılar, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. 

 

Sadece Akman 

G.Saray’da antrenör Orhan Atik’le yolların ayrılmasından sonra Riekerink’in yanında kulübede bugün kimin oturacağı belli oldu. Cim-Bom’da, Hollandalı çalıştırıcının yanında sadece Ayhan Akman’ın bulunacağı öğrenildi. 

Senin için hazırladığımız haberler