Galatasaray'da teknik heyet 3 transfer daha bekliyor

İsa Kethüda
30.07.2021 - 13:18 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 18:16

Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray ilk 11'de 4 kilit noktaya transferi yaptı. En az 3 ilk 11 oyuncusu daha isteniyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da teknik heyet 3 transfer daha bekliyor

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi göreve geldikten sonra 5 resmi transferi sonuçlandırdı.

5 oyuncu transfer edildi

Barış Alper Yılmaz ile başlayan süreçte Cicaldau, Sacha Boey, Patrick van Aanholt ve Berkan Kutlu Galatasaray'a kazandırıldı. 

Merkez oyuncuları Cicaldau ile Berkan, bek oyuncuları Aanholt ve Boey doğrudan 11 oyuncusu olarak transfer edildiler. Galatasaray'da teknik heyet 11 oyuncusu olarak 3 transfer daha bekliyor.

Sağ stoper, orta saha, kanat

Galatasaray'da büyük umutlarla 2019'da bonservisi alınan Luyindama sakatlığından sonra eski performansına dönemedi. PSV Eindhoven ile oynanan turda da teknik heyeti bir hayli sinirlendiren tecrübeli futbolcu güven vermiyor.

Sarı-kırmızılılar mutlaka bir sağ stoper hamlesi yapmayı planlıyor. Alpaslan Öztürk iyi bir alternatif olsa da as sağ stoper olarak görülmüyor. 

Gedson Fernandes ya da o tarzda bir 11 oyuncusu için daha çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Onyekuru'yu yeniden renklerine bağlayamazken hem üretici hem çabuk bir kanat oyuncusu daha peşinde.

Senin için hazırladığımız haberler