Galatasaray'da transfer çalışmaları hareketlilik kazandı

28.12.2017 - 17:33 | Son Güncellenme: 28.12.2017 - 17:33

Galatasaray'da transfer çalışmaları hareketlilik kazandı

Süper Lig'de ilk yarıyı 35 puan ile 2. sırada bitiren Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor.

İmza töreni ve basın toplantılarında özellikle sol bel mevkisi başta olmak üzere bazı noktalara transfer yapılması gerektiğinin altını çizen Fatih Terim, 7 Ocak'ta başlayacak kampa yeni isimlerle birlikte gitmek niyetinde.

Sezon başında adı sürekli Galatasaray ile anılan ve transferinde büyük aşama kaydedilmesine rağmen Juventus'da sezona başlayan Asamoah, sarı kırmızılılar'ın ilk hedefi olmaya devam ediyor.

Göztepe maçında Belhanda'yı orta sahaya yakın oynatan ancak ikinci yarıda 10 numara pozisyonunda kullanan deneyimli teknik adamın, ligin ikinci yarısında bu bölge için Selçuk İnan'ı da kullanacağı öğrenildi.

Uzun lig maratonu ve kupa maçlarından dolayı orta sahada Fernando ve N'diaye ikilisine alternatif olacak isimler ise Donk ve Nigel De Jong olacak.

Özellikle De Jong'un kamp döneminde göstereceği performansa göre yola devam edilip edilmeyeceği konusunda son kararı teknik direktör Fatih Terim verecek.

Öte yandan 13-20 Ocak tarihinde yapılması öngörülen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul için başkan adaylarının listelerini 29 Aralık Cuma günü saat 18.00'a kadar Divan Kurulu Başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor. (beIN Sports)

Senin için hazırladığımız haberler