Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazanıyor
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Öncelik savunmada! *Riekerink rapor verecek!

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazanıyor
Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile yapacağı maçın ardından devre arasına girecek Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı.
Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, transfer için ön çalışmalara başlayan yöneticiler, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in vereceği son raporu bekliyor.
Hollandalı teknik adamın daha önce verdiği bir rapor bulunduğu ancak Serdar Aziz'in sakatlanmasıyla planlamada değişikliğe gidildiği ve transferde önceliğin savunmada olduğu bildirildi.
- UEFA Finansal Fair Play kurallarına uyum öncelikli
Kulüp yetkilileri, transfer planlamasında en önemli kriterin, UEFA Finansal Fair Play Komitesince verilen 65 milyon avroluk yıllık bütçenin aşılmaması olduğunu dile getirdi.
Ara transfer döneminde öncelikle savunmaya, ardından da forvet hattına olmak üzere en fazla 2 oyuncunun kadroya katılabileceği vurgulanırken, yüksek maliyetli bir futbolcunun alınması durumunda ikinci bir ismin getirilemeyebileceğine dikkat çekildi.
Özellikle ara transfer döneminde istenilen seviyede oyuncu bulmanın zorluğu nedeniyle, yapılacak çalışmaların bir kadro operasyonundan ziyade, takviye olarak nitelendirilebileceği, ihtiyaçların da bütçe imkanları çerçevesinde karşılanacağı kaydedildi.
- Hiçbir oyuncuya resmi teklif yok
Galatasaray'da ara transfer öncesi hiçbir oyuncuya resmi teklifin olmadığı aktarıldı.
Basına yansıyan haberlere karşın ne Çin, ne de başka bir ülke takımından kulübe ulaşan teklif bulunmadığı belirtildi.
Öte yandan, herhangi bir oyuncunun takımdan ayrılması durumunda, transfer planlamasında değişikliğe gidilebileceği ifade edildi.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Kenan Yıldız, Dusan Vlahovic'in transferine el attı!

Kocaelispor yönetimi, Petkovic ile görüştü! İşte yeni plan

Arda Güler, Real Madrid'in en iyisi seçildi

Ergin Ataman’dan ölüm kalım maçı öncesi mesaj içeren hareket

Kocaelispor'un transfer listesindeki 3 isim ortaya çıktı!

Manchester United'dan Michael Carrick kararı!

Şenol Güneş bombası! Tecrübeli çalıştırıcı en güçlü aday durumunda...

İsmi G.Saray'la anılmıştı: Jhon Duran'ın temsilcisi İstanbul'a geldi!

Dursun Özbek'in dili sürçtü, salon kahkahadan yıkıldı: "Bunda bir iş var"

Şampiyon Bursa Büyükşehir Belediyespor!

Konyaspor'da Jackson Muleka depremi: TFF'ye başvurdu!

Amedspor’dan Icardi, Bilic, Gattuso açıklaması

Ederson'un menajeri Jorge Mendes'ten Fenerbahçe'ye uyarı ve tavsiye

Trabzonspor'dan transferde takas formülü! Muhammed Cham teklif edilecek

TBF’nin yeni sponsoru Ülker oldu: İmzalar atıldı!
