Galatasaray'da Transfer Zirvesi! Di Maria, Sanches, Dybala, Icardi...

İsa Kethüda
26.02.2023 - 09:36 | Son Güncellenme: 26.02.2023 - 10:10

Süper Lig takımlarından Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Erden Timur ve Teknik Direktör Okan Buruk; transfer çalışmaları için bir araya geldi. Detaylar.

Galatasaray'da Transfer Zirvesi! Di Maria, Sanches, Dybala, Icardi...

Süper Lig lideri Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve Teknik Direktör Okan Buruk; transfer çalışmaları için bir araya geldi. Antalya kampında gerçekleşen dev zirvede gündemdeki isimlerin son durumu masaya yatırıldı. 

Şartlar zorlanacak

Fanatik'te yer alan habere göre; hem 5 Mart'a uzayan ara transfer dönemine yönelik hem de sezon sonunda gerçekleşecek takviyeler konusunda gelinen son nokta masaya yatırıldı. Maliyeti yüksek bazı isimler elendi, çok fayda sağlayacağına inanılan bazı oyuncular için de şartların zorlanmasına karar verildi.

Öncelik Icardi'nin bonservisi

Zirveden çıkan karara göre Galatasaray'ın öncelikli operasyonu, Icardi'nin bonservisi olacak. Sarı-Kırmızılılar önümüzdeki hafta PSG yönetimiyle masaya oturarak Arjantinli yıldızın tapusunu almaya çalışacak.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Sözleşmesi sezon sonunda bitecek! İtalya'dan sürpriz teklif
Habere Git

Sanches için de görüşülecek

Bu görüşmede PSG forması giyen 25 yaşındaki Portekizli orta saha Renato Sanches için de son bir teklif sunulacak. Genç futbolcunun sezon sonuna kadar kiralanması da artık seçenekler arasında yer alıyor.

Di Maria sezon sonuna kaldı

Sarı-Kırmızılılar, takıma seviye atlatacağı düşünülen Angel Di Maria'nın transferini sezon sonuna bırakma kararı aldı. Juventus'la sözleşmesi bitecek olan 35 yaşındaki Arjantinli star, herhangi bir bonservis bedeli olmaksızın kadroya dahil edilecek.

Dybala için kesenin ağzı açılacak

İtalya'da 1 aylık men cezasıyla karşı karşıya kalan Roma'nın yıldızı Paulo Dybala için de şartların zorlanması kararı alındı. 12 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunan 29 yaşındaki futbolcunun maaşı için de kesenin ağzı açılacak.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Ümit Milli Takım için sürpriz isim masada
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler