Galatasaray'dan alkış alan hareket!

16.06.2020 - 14:53 | Son Güncellenme: 16.06.2020 - 14:57

Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Gaziantep FK ile mücadele edecek. Sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Stadı'nın tribünlerinin sağlık çalışanlarının fotoğraflarıyla süslendiğini duyurdu.

Galatasaray'dan alkış alan hareket!

Galatasaray, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 28. haftasında 21 Haziran Pazar günü saat 21.00'de sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek.

Galatasaray'dan anlamlı hareket

Galatasaray Kulübü, Türk Telekom Stadı'nda koronavirüs ile mücadelede görev yapan sağlık çalışanlarının fotoğraflarının yer aldığını açıkladı. Söz konusu fotoğraflar sosyal medyadan da paylaşıldı. 

Sağlık çalışanlarının fotoğrafları yer aldı

Öte yandan açıklamada, "Koronavirüsle mücadelede, canları pahasına kahramanca görev yapan sağlık çalışanlarımızın fotoğrafları, tribünlerimizdeki yerini aldı. Gece gündüz demeden, bizlerin sağlığı için büyük bir özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Galatasaray'ın zorunlu ara sonrasındaki ilk sınavı

Hatırlanacağı gibi Galatasaray, koronavirüs salgını sebebiyle verilen zorunlu aradan sonrak ilk maçını deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynamış ve sahadan 2-0 yenik ayrılmıştı. Böylece Galatasaray, zorunlu ara sonrasındaki ilk iç saha sınavına çıkmış olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler