Galatasaray'dan Bernard Mensah kararı...

29.07.2020 - 13:42 | Son Güncellenme: 29.07.2020 - 13:50

Son dakika Galatasaray Bernard Mensah transfer haberleri.. Süper Lig ekibi Galatasaray'dan Bernard Mensah kararı... Sarı-kırmızılı takım, Ganalı oyuncuyu transfer edecek mi? Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Mensah hakkında ne söyledi? İşte detaylar...

Galatasaray'dan Bernard Mensah kararı...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Galatasaray, bu sezon Kayserispor ile başarılı bir performans ortaya koyan Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Mensah'ın transferinden vazgeçti.

Gana basınında yer alan haberlere göre; sarı-kırmızılı takım, Mensah'ın yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferi geçici olarak askıya aldı.

Haberde, diğer Süper Lig devlerinin de peşinde olduğu Mensah için daha önce yapılan tekliflerin ise reddedildiği belirtildi. Bilindiği üzere Beşiktaş'ta oyuncuyu transfer etmek isteyen kulüpler arasında yer alıyordu. 

Ayrıca, Kayserispor'un geçtiğimiz yaz 3,6 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid'den aldıkları oyuncu için 3,8 milyon Euro talep ettiği ifade edildi. 

Kayserispor'dan Mensah açıklaması...

Öte yandan Kulüpler Birliği Toplantısı sonrası Kayserispor başkanı Berna Gözbaşı, Mensah'ın geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mensah'ı birçok takımın istediğini söyleyen Gözbaşı, "Bir Mensah'ımız var, istemeyen takım yok. Ben de görüyorum orayla anlaşıldı, burayla anlaşıldı. Şu anda bir anlaşma yok, zaten olsa ben açıklarım" ifadesini kullandı.

5 gol 8 asist

Kayserispor ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki orta saha oyuncusu; bu sezon forma giydiği 26 maçta 5 gol ve 8 asist kaydetti. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler