Galatasaray'dan Beşiktaş derbisi öncesi taraftarına uyarı!

28.10.2024 - 13:09 | Son Güncellenme: 28.10.2024 - 13:13

Süper Lig'de 10. haftanın kapanışında Galatasaray ile Beşiktaş RAMS Park'ta karşı karşıya gelecek. Cim Bom tarafta uyarı mesajı yayımladı. Detaylar...

Galatasaray'dan Beşiktaş derbisi öncesi taraftarına uyarı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 10. haftanın kapanışında Galatasaray ile Beşiktaş RAMS Park'ta karşı karşıya gelecek. Galatasaray dev derbi öncesi sosyal medya üzerinden taraftara uyarı paylaşımında bulundu. Detaylar haberde.

Erken davet

Bugün oynanacak derbi için Galatasaray, saat 20.00'den önce taraftarlarını stadyuma davet etti. Taraftarı stadyuma erken davet eden Galatasaray Kulübü, metro girişinden gelecek taraftarlar için önemli uyarılarda bulundu.

İşte Galatasaray'ın paylaşımı

"Galatasarayımızın, Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma için RAMS Park'ın kapıları saat 17.00'de, Aslanlı Yol ise saat 16.15'te taraftarlarımıza açılacaktır.


Yoğunluktan etkilenmemek ve maç coşkusunu önceden yaşamak için stadyuma erken gelmeniz rica olunur. Ayrıca, Passo Card kullanarak turnikelerden daha kolay ve hızlı geçiş yapabilirsiniz."

"Metro girişinden gelen taraftarlarımız, stadyuma alınamayacak eşyalarını bilet gişesinin yanında bulunan emanetçiye bırakabilir.''

Senin için hazırladığımız haberler