Galatasaray'dan ezeli rakiplerine liderlik göndermesi

07.02.2021 - 22:01 | Son Güncellenme: 07.02.2021 - 22:06

Galatasaray haberleri... Galatasaray, Beşiktaş'ın Konyaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Galatasaray, hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'a gönderme yaptı. İşte detaylar...

Galatasaray'dan ezeli rakiplerine liderlik göndermesi

AJANSSPOR-HABER 

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Mostafa Mohamed'in attığı golle 1-0 yendi. Kadıköy'de aldığı bu galibiyetin ardından Galatasaray, zirvede yer aldı. Galatasaray, Beşiktaş'ın Konyaspor'u 1-0 geçtiği maçın ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Detaylar haberde... 

Galatasaray haftayı zirvede bitirdi

Galatasaray'da Süper Lig'de zirvede yer almanın sevinci yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, 48 puan ve averajla ligin zirvesinde bulunuyor. Beşiktaş, Konyaspor karşısında kazanmasına karşın ligde averajla haftayı 2. sırada bitirdi.

Beşiktaş kazandı, Galatasaray'dan paylaşım geldi

Ezeli rakibine 1-0 kaybeden Fenerbahçe de haftayı 3. sırada tamamladı. Galatasaray, Beşiktaş-Konyaspor maçının bitiminden hemen sonra, "Şen Ola Cimbom Şen Ola" ifadelerini kullandı ve derbiden kareleri paylaştı.

Zirve yarışında büyükler yer alıyor

Süper Lig'de şu ana kadar oynanan maçların ardından Galatasaray zirvenin sahibi oldu. Galatasaray 47 gol atıp kalesinde ise 18 gol gördü. Fatih Terim ve öğrencilerinin +29 averajı bulunuyor. Beşiktaş 50 gol atıp 26 gol yedi ve +24 averaja sahip. Öte yandan Fenerbahçe ise 45 gol atıp 25 gol yedi ve +20 averajla 3. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler