Galatasaray'dan depremzedeler için çadır bağışı çağrısı
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Galatasaray Kulübü, "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için vatandaşlardan çadır bağışı yapmalarını istedi.

- Haberin Kaynağı:
- Anadolu Ajansı
Depremin yaşanmasının ardından Nef Stadı ile Taç Spor Tesisleri'ni yardım toplama ve lojistik üssüne dönüştüren sarı-kırmızılı kulüp, yardım çağrılarını sürdürdü.
Çadır yardımlarımızla çözüm bulmak istiyoruz
Deprem bölgesindeki barınma sorununa dikkati çeken kulübün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Afet bölgesinin barınma sorununa çadır yardımlarımızla çözüm bulmak istiyoruz.
Yardım merkezlerimizde sizleri bekliyoruz
Depremzede yurttaşlarımıza hızla ulaştırmak adına, bir çoğumuzun evinde olan, 'Ne zaman kullanacağız?' denilen çadırlara dahi talibiz. Yardım merkezlerimizde sizleri bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan, Galatasaray Kulübünün barınma ihtiyacına yönelik 500 konteyner hedefiyle başlattığı kampanya da devam ediyor.




