Galatasaray'dan derbi için flaş karar... Stadyum taraftara açıldı!

Salim Manav
23.10.2021 - 11:10 | Son Güncellenme: 23.10.2021 - 11:14

Pazartesi günü derbide Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray, antrenmanını NEF Stadyumunda yapacak. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'dan derbi için flaş karar... Stadyum taraftara açıldı!

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş ile karşılacak.

Maç öncesi sarı-kırmızılılardan sürpriz bir karar geldi.

Galatasaray'da Fatih Terim, pazar günü yapılacak antrenmanın NEF Stadyumu'nda taraftara açık bir şekilde düzenlenmesine karar verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kararı ile Beşiktaş derbisi öncesi taraftarıyla bir araya gelecek. Kritik maç öncesinde Galatasaray takımı, 24 Ekim Pazar günkü son antrenmanını NEF Stadyumu'nda taraftara açık şekilde gerçekleştirecek.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray, bir kez daha taraftarı ile buluşuyor. Takımımız, deplasmanda oynanacak Beşiktaş karşılaşması öncesinde, 24 Ekim Pazar günü son antrenmanını taraftara açık olarak saat 15.00'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda gerçekleştirecek.2020-2021 Kombine, Vip kombine, Loca sahipleri ve 5 Lig maç paketi satın alan taraftarlarımız antrenman etkinliğine ücretsiz olarak katılabilirler." 

Öte yandan; Galatasaray'da 2018-2019 sezonunda Beşiktaş ile oynanan derbi öncesinde bir antrenman taraftarlara açılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler