Galatasaray'dan devre arasında flaş paylaşım! "Hakemin ve VAR'ın..."

Cem Ergün
26.05.2024 - 20:12 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 20:18

Trendyol Süper Lig'in final haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'a konuk oluyor. Mücadelenin devre arasında Sarı-Kırmızılı ekipten flaş bir paylaşım geldi.

Galatasaray'dan devre arasında flaş paylaşım! "Hakemin ve VAR'ın..."

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk düğümünün çözüleceği haftada lider Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'a konuk oluyor. Mücadelenin 29'uncu dakikasında Mauro Icardi'nin golüyle öne geçen Sarı-Kırımızılılar, devre arasında maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu ve VAR'ı hedef alan bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Barış Alper Yılmaz yerde kaldı, gözler hakeme çevrildi

Mücadelenin ilk yarısında Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz, Konyaspor ceza sahasına girdiği esnada rakip takım oyuncusunun hareketiyle yerde kaldı. Barış Alper pozisyonun ardından ayağa kalkamazken, Sarı-Kırmızılılar penaltı itirazında bulundu.

Mücadelenin hakemi Tugay Kaan Numanoğlu bu pozisyonda oyunu devam ettirirken, VAR'dan da herhangi bir uyarı gelmedi ve maç kaldığı yerden devam etti.

Galatasaray'ın flaş devre arası paylaşımı:

Galatasaray, mücadelenin ilk yarısının sona ermesiyle birlikte, Barış Alper Yılmaz'ın pozisyonunu resmi sosyal medya hesabından paylaştı. 

Senin için hazırladığımız haberler