Galatasaray'dan dörtlü transfer operasyonu!

25.07.2020 - 08:23 | Son Güncellenme: 25.07.2020 - 08:24

Galatasaray'dan dörtlü transfer operasyonu!

Galatasaray transferde hız kesmiyor. Sarı kırmızılılar kaleci, stoper ve kanat rotasyonu için önemli isimleri listesine aldı.

Fanatik gazetesinin haberine göre Galatasaray, Muslera’nın sakatlığında kaleyi Silviu Lung’a emanet etmeyi planlıyor. Abdurrahim Albayrak’ın son görüşmesinde tecrübeli eldivenin opsiyon maddesine yanaşmadığı belirtildi. Lung’un Kayserispor ile olan sözleşmesi sezon sonu sona eriyor.

Marcao ve Luyindama’yı satarak diğer transferler için bütçe yaratmayı hedefleyen sarı kırmızılılar stoper için Victor Ruiz-Kaan Ayhan ikilisini düşünüyor. Ruiz’in bonservisinin elinde olması Galatasaray’ın iştahını kabartıyor.

Kanat transferi için ise rota 1. Lig’e çevrildi. Scout şefi Emre Utkucan, Karagümrük forması giyen Allasane Ndao için menajeriyle temasa geçti. Eğer Fatih Terim onay verirse 23 yaşındaki Senegalli için de resmi temaslar başlayacak.

Orta saha için en güçlü aday Bernard Mensah. Yalnız bu transfer için Maicon’un satışı bekleniyor. Buradan gelecek bonservis geliriyle Mensah’ın transferi bitirilecek. Bilindiği üzere Kayserispor, Mensah’ın bonservisi için Atletico Madrid’e ödeme yapamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler