Galatasaray'dan Espor açıklaması

18.01.2020 - 23:03 | Son Güncellenme: 18.01.2020 - 23:03

Galatasaray'dan Espor açıklaması

Galatasaray Espor ve VFŞL Katılım hakkıyla ilgili bir bilgilendirme mesajı paylaştı.

Mesajda şu ifadeler yer aldı:

Galatasaray, espor branşını Galatasaray Spor Kulübü Derneği bünyesinde resmi bir şube olarak yöneten tek Türk spor kulübü olarak 3 ana oyundaki faaliyetlerini güçlü bir odak ve kararlılıkla yürütmektedir.

Kulübümüz, Türk espor ekosisteminde güçlü bir paydaş olarak hali hazırda bütün faaliyet alanlarındaki yükümlülüklerini yerine getirmiş ve bütün platformlarda yarışmaya hazır durumdadır.

League of Legends (LoL) Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi faaliyetlerimiz özelinde de bütün geçmiş yükümlülüklerimiz yerine getirilmiş ve bu sezon için de kadromuz planlandığı üzere aynen muhafaza edilmiştir. Bu yapı ışığında Riot Games ile yaptığımız yapıcı görüşmeler sonucunda varılan ortak mutabakat sonrası tarafların geçtiğimiz yıl başlayan League of Legends partnerlik sistemine aynen devam etmesi kararlaştırılmıştır. Aynı ortak mutabakatın bir parçası olarak kulübümüz 2020 Kış Mevsimi'nde mücadele etmeyecektir ancak 2020 Yaz Mevsimi'nde, yükümlülüklerine uyumlu işleyişini sürdürerek yerini alacaktır.

Şu anda hali hazırda tüm espor camiasının bilgisi dahilinde olan oyuncu ve koç ekibimizle 2020 Yaz Mevsimi'ne hazırlanmaya devam edeceğiz. Takımımızı siz değerli esporseverlere Galatasaray'a yakışan şekilde duyurmak ve Sihirdar Vadisi'nde yeniden yer almak için sabırsızlanıyoruz. Kış Mevsimi süresince de hem LoL takımımız, hem de diğer espor takımlarımız esporseverlerle pek çok mecrada buluşacaktır. Galatasaray olarak Espor odağımız ve yatırımlarımız aynen devam etmektedir.

Espor branşımız hakkındaki güncellemeleri ve değişiklikleri ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Senin için hazırladığımız haberler