Galatasaray’dan global bir adım daha

07.08.2020 - 13:52 | Son Güncellenme: 07.08.2020 - 13:55

Galatasaray son dakika haberleri... Galatasaray, Londra merkezli Capital Sports Media şirketiyle iş ortaklığına imza attı. İşte detaylar...

Galatasaray’dan global bir adım daha

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray, Londra merkezli Capital Sports Media şirketiyle iş ortaklığına imza attı. Dünyanın en çok takip edilen kulüplerinden biri olan Galatasaray’ın, bu iş ortaklığı sonrası yeni ticari faaliyetlerle gelir kalemleri oluşturması bekleniyor.

Galatasaray yöneticisi Dorukhan Acar konuyla ilgili “Sportif anlamda çalışma ve etkileşim yaratma süreçlerimizde önemli değişikliklere gitmek için doğru bir zamanda olduğumuza inanıyoruz. Sadece sadık ve büyük taraftarımızla Türkiye’de değil, futbolun global sahnesinde de... Uzun aramalar sonunda doğru yatırım ortaklığını bulduğumuza, yeni bir bakış açısı ve hareket sunacağına, kulübümüzün hem ticari hem de sportif perspektifi açısından yarar sağlayacak bir iş birliği kurduğumuza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Capital Sports Media CEO’su Tim Mangnall ise iş birliği anlaşması ile ilgili “Hem Galatasaray’ın hem de Türkiye’nin muazzam potansiyelinin farkındayız. Capital Sports Media olarak Galatasaray’ın geleceğine uzun vadeli yatırım yapıyoruz. Köklü tarihi ve taraftar kitlesiyle futbol devi Galatasaray ile birlikte çok sayıda fırsat geliştirebileceğimizi, markalarla kurulacak başarılı ortaklıkları büyütebileceğimizi görüyoruz” diye konuştu.

Capital Sports kimdir?

Capital Sports Media, dünya genelinde önde gelen hak sahipleriyle birlikte çalışan Londra merkezli bir yatırım şirketidir. Kurum hedeflerini ve misyonunu şu şekilde ifade etti:

“Spor endüstrisindeki tecrübe ve birikimlerimizle spor medyası varlıklarını geliştirmeyi ve bunların satış, yönetim ve servislerini organize etmeyi amaçlıyoruz. Capital Sports Media olarak iş ortaklarımıza ticari yaklaşımları, taraftar etkileşimi ve stratejik danışmanlık hizmeti sağlarken diğer yandan markaları ayrıcalıklı medya fırsatlarıyla buluşturuyoruz.”

Senin için hazırladığımız haberler