Galatasaray, Ismail Jakobs'un sakatlık durumu hakkında açıklama yaptı

20.10.2024 - 13:24 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 13:44

Süper Lig takımlarından Galatasaray, Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 yendikleri karşılaşmada sakatlanan Ismail Jakobs'un sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Galatasaray, Ismail Jakobs'un sakatlık durumu hakkında açıklama yaptı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Antalyaspor karşılaşmasında sakatlanan Ismail Jakobs'un sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı.

2. derece zorlanma ve kanama tespit edildi

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig’in dokuzuncu haftasındaki Onvo Antalyaspor karşılaşmasında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen futbolcumuz Ismail Jakobs’un tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

4 hafta sahalardan uzak kalacak

Jakobs'un yaklaşık olarak 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Senegalli futbolcunun muhtemel kaçıracağı maçlar şu şekilde:

  • Elfsborg
  • Beşiktaş
  • Tottenham
  • Samsunspor

Elfsborg maçında forma giyemeyecek

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada Jakobs'un Elfsborg maçında forma giymesinin zor olduğunu söylemişti. Buruk açıklamasında, "Jakobs adalesinde sertlik hissetti. Çok zorlamadı, bıraktı. MR'dan sonra göreceğiz. Beşiktaş maçını yakalama şansı olabilir. Ama Elfsborg maçı zor gibi gözüküyor. Mevkiisel olarak önemli bir oyuncu. Çok fazla seçeneğimiz olmayan bir pozisyon. Ama bugün Berkan da elinden geleni yaptı, iyi performans sergiledi" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray ile Elfsborg maçı ne zaman?

Galatasaray ile Elfsborg arasındaki karşılaşma 23 Ekim Çarşamba günü saat 17.30'da oynanacak.

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma ise 28 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de oynanacak.

7 maç 1 asist

Senegalli sol bek, Galatasaray ile çıktığı 7 maçta 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler