Galatasaray'dan isyan: Yüzde yüz penaltıydı!

13.12.2021 - 19:23 | Son Güncellenme: 13.12.2021 - 22:44

Süper Lig 16. hafta karşılaşmasında Galatasaray, Sivasspor deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmanın ardından Selçuk İnan açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan isyan: Yüzde yüz penaltıydı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 16. haftasında Sivasspor deplasmanına konuk olan Galatasaray'da Selçuk İnan, teknik direktör Fatih Terim'in cezası nedeniyle maç sonu açıklamasını yaptı. İşte İnan'ın açıklamaları...

Selçuk İnan karşılaşmadan hemen sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, ''Muslera’nın durumunu henüz net olarak bilmiyoruz. Yarınki kontrollerden sonra emin olacağız ama ciddi gibi görünüyor. Oyuna istediğimiz gibi başladık. Oyunun genelinde istediğimiz oyunu oynadık ama pozisyonlara giremedik. 3. bölgede biraz etkisizdik, daha fazla hareketli olabilirdik. Rakibin ara ara kontraları vardı. Sivasspor'a pozisyon vermedik ama pozisyona da giremedik. Pozisyondan önemli şeyler var.'' yorumlarını yaptı.

Selçuk İnan, yorumlarına, ''Necati hoca, ben, Fatih Hoca kaç kez söyledik... %100 penaltı var, hakem ise 'Böyle gördüm' dedi. Takdir haklarını Galatasaray'ın lehine kullanmıyorlar. VAR'dan da çağırmıyorlar. Dışarıda taraftarlar kızgın. Neden Galatasaray'a böyle davranıyorlar? Galatasaray, Türkiye'nin en önemli kulübü. Nasıl bununla başaçıkacağız, bilmiyorum. Hakem kararları rutin haline geldi, yanlış kararlar bize büyük daber vurdu. Çok üzgünüz.'' ifaderini kullanarak son verdi.

Senin için hazırladığımız haberler