Galatasaray'dan Mesut Yılmaz için başsağlığı mesajı

30.10.2020 - 11:44 | Son Güncellenme: 30.10.2020 - 11:49

Galatasaray, hayatını kaybeden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz için başsağlığı mesajı yayımladı. 73 yaşında vefat eden Mesut Yılmaz aynı zamanda sarı kırmızılı kulübün divan kurulu üyesiydi. İşte Galatasaray'ın yayımladığı başsağlığı mesajı...

Galatasaray'dan Mesut Yılmaz için başsağlığı mesajı

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Galatasaray taraftarı olarak da bilinen ve Abdurrahim Albayrak'ın da aile dostu olan Mesut Yılmaz aynı zamanda Galatasaray'ın divan kurulu üyesiydi.

Sarı kırmızılı takım, Mesut Yılmaz'ın vefatının ardından bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Galatasaray'ın yayımladığı mesajda, "Kulübümüzün 7022 Sicil Numaralı Divan Kurulu Üyesi, eski Başbakanlardan Sayın Ahmet Mesut Yılmaz’ın vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, Yılmaz ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Mesut Yılmaz kimdir?

Mesut Yılmaz 1991 ve 1999 yılları arasında toplam yaklaşık iki yıl boyunca üç kez başbakanlık ve çeşitli bakanlıklar yapmıştı. Mesut Yılmaz, Galatasaray taraftarı ve Galatasaray başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın aile dostu olarak futbola olan tutkusu herkes tarafından bilinmektedir. (MESUT YILMAZ KİMDİR HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler