Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme: Maaşı belli oldu

Cem Ergün
20.04.2024 - 13:13 | Son Güncellenme: 20.04.2024 - 13:29

Galatasaray da geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan ve bu sezon ligde sön dönemece liderlik koltuğunda giren Okan Buruk'a yeni sözleşme yolda. İşte detaylar...

Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme: Maaşı belli oldu

AJANSSPOR HABER

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Galatasaray, başarılı teknik direktörü Okan Buruk ile yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Buruk'un yeni sözleşme ile maaşında büyük bir artışa gidileceği kaydedildi.

5 isimle yeni sözleşme imzalandı

Galatasaray'da dün gerçekleştirilen imza töreniyle birlikte; Fernando Muslera, Abdülkerim Bardakçı, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan ile yeni sözleşme imzalanmıştı. Sarı-Kırmızılı kulüpte teknik direktör Okan Buruk için de yeni bir hamle geldi.

Okan Buruk'a dev zam

Sarı-Kırmızılı kulüple sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Okan Buruk ile yeni bir kontrat imzalanacağı kaydedildi. Ayrıca yeni sözleşme ile birlikte Okan Buruk'un 20 milyon TL olan maaşının 50 milyon TL'ye çıkacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da seçim hazırlığı: Tarih belli oldu!
Habere Git

Okan Buruk'un Galatasaray performansı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, son 2 sezonda toplamda 89 maça çıktı. Aslan, bu maçlarda 68 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Buruk bu süreçte 1 Süper Lig ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler