Galatasaray'dan 'seks partisi' açıklaması! Donk...

16.04.2021 - 16:04 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 16:45

Son dakika haberleri... Bir önceki gün Mustafa Cengiz'in Ryan Donk hakkında söylediği iddia edilen "Donk'un seks partilerinden bıktık" haberi bugün Galatasaray yönetimi tarafından yalanlandı. İşte detaylar...

Galatasaray'dan 'seks partisi' açıklaması! Donk...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanırken, diğer taraftan da gündemdeki bazı haberlerle ilgili resmi açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Milliyet Gazetesi'nde çıkan bir haberde, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in 20 yönetim kurulu üyesinin yanında; "Ryan Donk'un seks partilerinden bıktık" ifadesini kullandığı iddia edilmişti. Galatasaray Yönetimi, resmi sosyal medya hesabından yayımladığı bildiride, bu iddiayı yalanlayarak; haberi yapan gazetecinin süresiz olarak akredite edilmeyeceğini duyurdu.

"Aynada gördüğü kişiden utanmayan bir insanın..."

Söz konusu haber, kısa sürede ulusal basınla sınırlı kalmayıp uluslararası basına da konu olmuştu. Hollanda ve İngiltere ağırlıklı gazeteler, Mustafa Cengiz'in söylediği iddia edilen "Ryan Donk'un seks partilerinden sıkıldık" haberini gündeme taşımıştı. Bugün, Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kulübümüz birkaç gündür planlı şekilde devam eden ve bazı kişiler tarafından desteklenen ahlaktan uzak haberler sonrasında bir açıklama yapmak durumunda kalmıştır. 

Milliyet Gazetesi’nin Nevzat Dindar isimli muhabiri, elinde hiçbir belge, iddia ve kanıt bulunmadan insanların itibarını zedeleyebileceğini, aile yaşantılarına zarar verebileceğini ve kariyerlerini etkileyebileceğini düşünerek kendisine yakışan bir üslupla sporcularımız Ryan Babel, Ryan Donk ve Ömer Bayram hakkında bugün bir haber kaleme almıştır.  

Bu tip dedikodularla hayatını kazanmayı kendisine dert edinmeyen, aynada gördüğü kişiden utanmayan bir insanın değil herhangi bir gazetede çalışması, toplum içinde ciddiye alınması ve insanlar tarafından dışlanmaması dahi yeteri kadar üzücüdür. 

"Herhangi bir organizasyona alınmayacağını..."

Ahlaki olan ve kendi değerleri için yaşayan herkes, bu tür insanları kendilerinden izole etmeli ve toplumdan soyutlamalıdır.  

Söz konusu şahsın süresiz olarak, akreditasyon yetkisi Galatasaray Spor Kulübü’ne ait olan herhangi bir organizasyona alınmayacağını ve şahıs hakkında yasal tüm haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."

 

Senin için hazırladığımız haberler