Galatasaray'dan transfer hamlesi! Fatih Terim istedi...

31.12.2020 - 09:44 | Son Güncellenme: 31.12.2020 - 09:50

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Luyindama'nın performansından memnun kalmayan Fatih Terim, stoper transferi istedi. Galatasaray yönetimi, Süper Lig'den hangi defans oyuncusunun transferi için düğmeye bastı? İşte transfer gelişmesi ve detaylar...

Galatasaray'dan transfer hamlesi! Fatih Terim istedi...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Stoper transferi yapmak isteyen Galatasaray’ın Fatih Karagümrük’te oynayan Fatih Kuruçuk’u kadrosuna katmak istediği gündemde. İşte detaylar… 

Fatih Terim, stoper takviyesi istedi

Fanatik’in haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Luyindama’nın performansından memnun kalmadı ve yönetimden stoper transferi istedi. Terim’in, Karagümrük’te oynayan Fatih Kuruçuk ismine sıcak baktığı öne sürüldü. 

Fatih Kuruçuk’un sözleşmesi ne zaman bitecek?

Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’nin de transfer listesinde olduğu öne sürülen 22 yaşındaki futbolcunun kulübüyle kontratı sezon sonunda sona erecek. Galatasaray, sözleşme bitmeden 6 ay öncesinde protokol imzalamayı planlıyor. 

Karagümrük'te banko isimlerden biri oldu

Bucaspor altyapısında futbola başlayan ve daha sonra Göztepe'ye transfer olan Fatih Kuruçuk, 2017-2018 sezonundan beri Fatih Karagümrük forması giyiyor. Özellikle geçen sezon Süper Lig'e yükselirken takımına büyük katkı sağlayan 1.90 boyundaki genç oyuncu 21 maçta attığı 5 golle dikkat çekmişti. Fatih, bu sezon ise son altı haftadır takımın banko ismi oldu.

Galatasaray için ne demişti?

Fatih Kuruçuk daha önce Radyospor’a bir röportaj vermiş ve geleceği hakkında konuşmuştu. Kuruçuk, “Kulüp ismi vermem doğru değil, ancak görüştüğüm takımlar var. Karagümrük ve benim anlaşabileceğim bir yol izleyeceğiz. Onun için net bir şey söyleyemiyorum. Ama görüştüğüm takımlar var. Evet, görüştüğüm takımlar büyük takımlar” demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler