Galatasaray'dan yeni teklif

20.08.2020 - 10:07 | Son Güncellenme: 20.08.2020 - 10:11

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Galatasaray, Lech Poznan’ın 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Jakub Moder için yeni bir teklif yaptı. İşte teklifin detayları..

Galatasaray'dan yeni teklif

Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray, Jakub Moder için girişimde bulundu.

Fanatik'in haberine göre; scout ekibi tarafından önerilen ve teknik heyetten tam not alan Polonyalı futbolcu için, kulübü Lech Poznan’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde de genç oyuncuyu renklerine bağlamaya çalışan sarı kırmızılılar, bu kez işi daha sıkı tutuyor ve kesenin ağzı biraz daha açılmış durumda. 

Moder transferine ağırlık verilmesinin en önemli sebeplerinden biri de, kısa süre önce anlaşma sağlanan Mario Lemina’nın Beşiktaş’la da görüşmelerde bulunduğu iddiası.

Jakub Moder, Galatasaray’ın yaptığı ilk teklife de olumlu yanıt vermişti. İkinci çıkarmada da Lech Poznan’ı ikna etmeye çalışacak olan sarı kırmızılıların bu kez çok ciddi bir rakibi var: Leipzig...

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final oynayan ve gençlere yatırım yapan Alman kulübü, Moder’i gözüne kestirdi. Oyuncusunu bonservisiyle birlikte satarak para kazanmak isteyen Lech Poznan’ın tercihi, bu transferde belirleyici olacak.

Senin için hazırladığımız haberler