Galatasaray'dan yeni transferlere Mertens ve Torreira tarifesi

31.08.2024 - 22:44 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 12:00

Transfer haberi: Galatasaray, yeni transferleri Mario Hermoso ve Ismail Jakobs'a kavuşmaya hazırlanıyor. İşte iki oyuncunun gelişiyle ilgili ilginç detay.

Galatasaray'dan yeni transferlere Mertens ve Torreira tarifesi

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, bonservisi elinde olan İspanyol stoper Mario Hermoso ve Monaco'da forma giyen Fransız sol bek Ismail Jakobs'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Hermoso teklifi

Galatasaray'ın, Mario Hermoso ile imza parası dahil yıllık 5.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Jakobs formülü

Sports Digitale'de yer alan habere göre ise; Sarı-Kırmızılıların, Ismail Jakobs'u zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıl kiralık olarak kadrosuna katacağı belirtildi. Kiralama ücretinin 1 milyon Euro, satın alma opsiyonunun ise 8 milyon Euro olduğu ifade edildi.

İstanbul'a geliyorlar

Son olarak TRT Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, Mario Hermoso ve Ismail Jakobs'u yarın İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor.

Mertens ve Torreira tarifesi

Çıkan haberde iki yıldızın da aynı uçakta getirilmesinin planlandığı ifade edildi. Bu durum, akıllara Galatasaray'ın yıldızları Driest Mertens ve Lucas Torreira'yı getirdi.

Galatasaray'ın 2022-2023 sezonu yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Dries Mertens ve Lucas Torreira da aynı uçakla Türkiye'ye gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler