Galatasaray Mert Müldür'ü Transfer Etmek İçin Devreye Girdi

Ali Bozkurt
28.01.2023 - 23:38 | Son Güncellenme: 28.01.2023 - 23:47

Kaan Ayhan transferinde mutlu sona ulaşan Galatasaray, Sassuolo forması giyen genç sağ bek oyuncusu Mert Müldür'ü transfer etmek için devreye girdi. Detaylar...

Galatasaray Mert Müldür'ü Transfer Etmek İçin Devreye Girdi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 10 hafta üst üstte galibiyet alan Galatasaray, Giresunspor maçından hemen sonra Kaan Ayhan transferini tamamladı. Cimbom, sağ beke sezon başından bu yana transfer etmek için görüşmeler yaptığı Mert Müldür için tekrardan devreye girdi. Detaylar...

Mert Müldür için kolları sıvadı

TRT Spor'da yer alan habere göre, Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden Cimbom, yerli alternatifi güçlendirmek istiyor. Buruk'un istediği doğrultusunda Sarı-Kırmızılılar, Mert Müldür için kollar sıvandı. Cimbom tıpkı Kaan transferinde olduğu gibi satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor.

Mert Müldür'ün Sassuolo ile sözleşmesi 2024'e kadar devam ediyor. 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe de istemişti, Galatasaray listeye aldı!
Habere Git

"Bir sakatlık geçirmişti, iyileşti"

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan  Mert Müldür'ün temsilcisi Max Hagmayr, "Mert şu anda yeniden fit ve eski formunu yakalamak için çalışıyor. Bir sakatlık geçirmişti, iyileşti. Konsantrasyonu bunun üzerine" dedi. 

"Mert sezon sonuna kadar İtalya'da kalacak"

"Galatasaray sizinle Mert konusunda temasa geçti mi?" sorusuna Hagmayr, "Karar vermek için çok erken, şu anda çok erken. Mert sezon sonuna kadar İtalya'da kalacak. Yazın ne olacağını göreceğiz. Yaz döneminde gelişme olabilir" şeklinde konuştu.  

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon sakatlığı nedeniyle 20 maçta forma giyemedi.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal, Kaan Ayhan için teklifini yaptı!
Habere Git

Müldür, bu sezon sadece 2 maçta süre aldı ve 53 dakika sahada kaldı. Başarılı sağ bek oyuncusu 2019 yılında Avusturya ekibi Rapid Wien'den 4.7 milyon Euro bonservis bedeliyle Sassuolo'ya transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler