''Galatasaray'ı aşağılamak için...''

22.09.2016 - 19:56 | Son Güncellenme: 22.09.2016 - 20:38

AJANSSPOR 

Galatasaray Sportif A.Ş Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Radyospor'da Abdullah Şanlı'nın konuğu oldu ve deplasman yasağının kalkması hakkında yorumlarda bulundu.

"İlkel bir yasaktı"

"Yakın zamanda ihtimal vermiyordum bu kararın kalkmasına. Birdenbire, devletimizin de ön ayak olmasıyla kalktı. Bu ilkel bir yasaktı ama bunu gerektiren şeyler de olmuştu. Önemli sınav verecek taraftarlarımız. Biz çok mutluyuz, taraftarlarımız bizi motive edecek. 2100 kişi bir dakika bile susmadan bizi destekleyecekler diye düşünüyorum. Çok ihtiyacımız olan seyircimiz orada olacak. Karardan çok memnuniyet duyuyoruz.

Taraftarlara çağrı

Herkes yanındakine dikkat edecek. O anda heyecanla, galeyana getirecek hataları engellemek lazım. İlk maçımız seyircisizdi. Ne kadar zorlandığımızı herkes gördü. Taraftarların saha kapatma olaylarına neden olmayacak şekilde takımlarını desteklemesi gerekiyor. Bu bir spor bayramıdır, taraftarların sadece takımlarını destekleyerek takımlarına katkı yapmalarını bekliyorum.

"Siz iyisini verirseniz seyirci takdirini yapıyor"

Bayram olmasa taraftarlarımız stadı tamamen dolduracaklardı. Özellikle büyük camialarda, iddianız ile seyircinin size olan ilgisi aynı doğrultuda seyrediyor. Galatasaray geçen sene iddialı değildi, taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Bu sene daha iddialıyız. Siz iyisini verirseniz seyirci takdirini yapıyor.

"Beşiktaş'ın favori olduğu fikrine katılmıyorum"

Bütün derbiler her türlü sonuca açık. Galibiyet için gidiyoruz ama yenemiyorsak yenilmemek de önemli. Beşiktaş'ın herkes tarafından favori olduğu fikrine katılmıyorum. Geçen sezon bittiğinde Galatasaray'ın bu seviyeye geleceğini kimse düşünmüyordu. Bu zamana kadar yaptıklarımız çok zordu. Şimdi daha kolay bir süreç var önümüzde. Son haftalara kadar şampiyonluk yarışında en güçlü adaylardan biri biziz.

Riekerink'in sözleşmesi uzatılacak mı?

Gündemimizde Riekerink'in sözleşmesinin uzatılması gibi bir şey yok. Daha çok erken. Bizim için de geçerli, teknik adam için de geçerli her şey başarıya bağlı. 4. haftadayız, konuşmak için çok erken. Teknik direktörümüzle ilgili yapılan spekülasyonlar, teknik direktörümüzle ilgili değil Galatasaray'ı aşağılamak için yapılan eleştirilerdir. Kötü niyetli kişilerin çıkardığı şeylerdir.

Eren ve Tolga'nın performansları

Bizim gibi konsantre değildi kimse Eren ve Tolga transferlerine. Çok inceledik yaptıkları maçları. Bütün maçlarını izledik. Diğer insanlar olaya vakıf olmadığı için bu transferlerle ilgili şüphe içerisindeydi. Onların da şüphesi kalmadı diye düşünüyorum. Futbol sahası er meydanı, her şey ortaya çıkıyor. Ben beklediğimiz gibi diğer transferler için de aynı tepkileri alacağımızı inanıyorum. 

Serdar Aziz kronik sakat mı?

Serdar Aziz iki milli maç oynadı. Sakat olan adam üst düzey maçlarda oynayabilir mi? Bu haberleri yapnların bunu bilmeme ihtimalleri yok. Art niyetli konuşuyorlar. Ben açıklama yaptıktan sonra, o kanaldan "Köpek insanı ısırırsa haber olmaz, insan köpeği ısırırsa haber olur" dediler. Bu zihniyetteki insanlardan ne bekliyorsunuz?

"Futbolcular da perişan oluyor"

Sponsor grubumuz, sağlıkla ilgili olan öyle bir kontrolden geçiyor ki, futbolcular da perişan oluyor. Böyle 5 saat kontrollerden geçiyorlar. Bizim sakatlığı atlama gibi bir durumumuz yok.

Bruma satılacak mı?

Hocanın bakış açısıyla, bizim bakış açımız çok farklı. Bu ticaret. Galatasaray, enteresan bir fiyat olursa düşünebilir. Bruma gibi değeri kaybetmek istemeyiz ama burada Galatasaray'ın menfaati birinci sırada.

Galatasaray taraftarları bilet fiyatlarını eleştiriyor mu?

Daha eleştiri olacak vakit geçmedi, yarın bakacağız ona. 150 TL, o tribün için kolay verilecek para değil. Biraz daha ucuz olsa çok daha iyi olurdu. 

"Fikret Başkanın fikri mantıklı gelmedi"

Fikret Başkanın fikri; "karaborsa yerine kulüp kazansın" bana mantıklı gelmedi. Yine o insanların cebinden o para çıkacak. Her zaman olan maçlar değil bunlar, kulüpler de maksimum kazancı sağlamak istiyorlar. Polisle güvenlikle zor bir yürüyüş yapmak istemez kimse ama mecbur kalınıyor. 

Ali Palabıyık yorumu 

İnşallah sakatlık olmaz. Ben hiçbir hakemin ön yargılı olduğunu düşünmüyorum. Hatalar olacaktır. Umarım maçın önüne geçecek, skoru değiştirecek hatalar olmaz. Genç kardeşimize başarılar diliyorum, hakem şansı yanında olsun diyorum"

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler