Galatasaray'ı bekleyen tehlike!

17.03.2020 - 09:55 | Son Güncellenme: 17.03.2020 - 10:04

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veriyor. Sarı-kırmızılılar, şampiyon olamazsa ne olacak? Hangi futbolcular elden çıkarılacak? Galatasaray, futbolculara toplam kaç para ödüyor?

Galatasaray'ı bekleyen tehlike!

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veriyor. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'i şampiyon tamamlayamazsa yıldız oyuncularını bir bir elden çıkarmak zorunda kalacak. Galatasaray, Devler Ligi'ne katılamazsa nasıl bir fatura ile karşılaşacak? Futbolculara ne kadar para ödeniyor? Hangi isimler elden çıkarılacak? Detaylar ve gelişmeler şu şekilde...

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi stresi

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'da endişeli bir bekleyiş hakim... Önceki akşam seyircisiz oynanan maçta Beşiktaş ile berabere kalarak zirve yarışında altın değerinde 2 puan kaybeden Sarı-Kırmızılılar'ı Şampiyonlar Ligi stresi sardı.

Galatasaray, futbolculara kaç para ödüyor?

Skorer'in haberine göre; Cimbom Devler Ligi'ne gidemediği takdirde ağır bir faturayla karşılaşacak. Sarı Kırmızılıları bekleyen tehlike kulüpte endişe yarattı. Sarı-kırmızılı yönetim kadrosunda yer alan yıldızlara şu anda yaklaşık 55 milyon Euro maaş ödüyor.

Şampiyonlar Ligi'ne gidilemezse 40 milyon Euro kasaya girmeyecek

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gidilemediği takdirde kulübün kasasına 40 milyon Euro'luk bir gelir girmemiş olacak.

Galatasaray'da hangi futbolcular elden çıkarılacak?

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne gidemediği takdirde Radamel Falcao, Younes Belhanda, Fernando Muslera ve Sofiane Feghouli gibi yüksek maaşlı futbolcuların elden çıkarılması da gündeme gelecek.

Galatasaray küçülmeye gidebilir

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nden uzak kaldığı takdirde takımda küçülmeye gidilecek.

Beşiktaş da benzer bir sıkıntıyı yaşamıştı

Bu durumda Beşiktaş'ın 2 sezon önce yaşadığı durum Sarı- Kırmızılılar'ın başına gelmiş olacak. Bu nedenle Cimbom sıkıntılı.

Falcao formda görüntü ortaya koyuyor

Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Falcao bu sezon 20 resmi karşılaşmada fileleri 10 kez havalandırdı. Falcao eski günlerine kavuştu.

Senin için hazırladığımız haberler