Galatasaray, Sivas'a İndi! Taraftarlar Çoşkulu Karşıladı

Ali Bozkurt
28.12.2022 - 18:20 | Son Güncellenme: 28.12.2022 - 19:16

Süper Lig 16. haftasında Galatasaray, Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Cimbom, Sivas'a iniş yaptı. Taraftar, futbolcuları çoşkuyla karşıladı. Detaylar...

Galatasaray, Sivas'a İndi! Taraftarlar Çoşkulu Karşıladı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 16. haftasında liderlik maçına çıkacak olan Galatasaray,  deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Cimbom, Sivas'a indi. Sivas'a gelen Sarı-Kırmızılıları taraftarlar çoşku ile karşıladı ve tezahuratlarda bulundu. İşte detaylar...

Akşam saatlerinde Sivas'a indi

İstanbul'daki hazırlıklarını tamamlayan sarı kırmızılılar saat 15.15'de Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Sivas'a hareket etti. Kafileyi taşıyan uçak 16.30 sıralarında Nuri Demirağ Havalimanı'na iniş yaptı. 

Taraftarlar coşku ile karşıladı

Havalimanı çıkışında Galatasaray taraftarları, takıma sevgi gösterisinde bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve futbolcular alanda bekleyen taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da 3 futbolcuya yeni sözleşme
Habere Git

Meşale yakıldı

Takım otobüsünü, bir grup taraftar ise meşalelerle uğurladı. Kent merkezine geçen Galatasaray kafilesi kamp yapacağı otele yerleşti. 

Galatasaray- Sivasspor maçı ne zaman?

Süper Lig 16. haftasında Galatasaray deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Cimbom'un konuk olacağı zorlu karşılaşma Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma ise 17.00'da başlayacak.

Galatasaray'da kimler eksik?

Galatasaray, Sivasspor maçında 4 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi, Kazımcan Karataş ve Mathias Ross’un sakatlıkları, Lucas Torreira’nın da sarı kart cezası bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Morutan'ın bonservisi veriliyor! Pisa, Galatasaray'la anlaştı
Habere Git

Sivasspor'da eksikler kimler?

Galatasaray'ı kendi sahasında konuk edecek olan Sivasspor'da sakatlığı devam eden Leke James, Aaron Appindangoye, Alaaddin Okumuş ve Murat Paluli, Sarı-Kırmızılı ekibe karşı forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler