Galatasaray Süper Lig'de Galibiyet Serisini 9’a Çıkardı

Ali Bozkurt
08.01.2023 - 22:29 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 22:55

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe galibiyetiyle birlikte bu sezon üst üste 9. galibiyetini aldı. İşte Cim Bom'un galibiyet serisi ve detaylar...

Galatasaray Süper Lig'de Galibiyet Serisini 9’a Çıkardı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-0 mağlup eden Galatasaray, üst üste 9. galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılıların bu galibiyetlerin 7’sini ligde, 2’si de Ziraat Türkiye Kupası aldı. Detaylar...

Cimbom, derbiyle birlikte 7’si lig, 2’si de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere üst üste 9. galibiyetini elde etti. Aslan bu süreçte ligde Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, MKE Ankaragücü ve Fenerbahçe’yi, Türkiye Kupası'nda da Ofspor ve Ankara Keçiörengücü'nü yendi.

Cimbom kutlama yaptı

Süper Lig'de üst üste 7. galibiyetini alan sarı-kırmızılılar maçın ardından büyük sevinç yaşadı. Sahanın ortasında toplanan Galatasaraylı futbolcular ve teknik ekip, birlikte derbi galibiyetini kutladı

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın derbi sonrası paylaşımları!
Habere Git

Dries Mertens cezalı duruma düştü

Galatasaray’ın Belçikalı futbolcusu Dries Mertrens, Fenerbahçe maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Mertens, Hatayaspor maçında görev alamayacak.

Dev derbiyi basından yoğun ilgi

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Bu önemli müsabakaya basının ilgilisi de yoğundu. Derbiyi 145 muhabir, 26 kameraman ve 44 foto muhabiri olmak üzere toplam 222 basın mensubu akredite yaptırdı.

Kerem Aktürkoğlu ligde 6. golünü attı

Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup ederken, takımın ikinci golünü Kerem Aktürkoğlu attı. Maçın 78. dakikasında sahneye çıkan Kerem, Mauro Icardi’nin pasında ceza sahası içine sağ taraftan girip yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Aktüroğlu, 5 golü Süper Lig'de atarken 1 golü de Ziraat Türkiye Kupası'nda atma başarısı gösterdi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray: "5 attık 3'ü sayıldı"
Habere Git

Oyuna dahil olan hücum oyuncuları da skora katkı sağlayamazken, sarı-lacivertliler 2 yıl sonra evinde ezeli rakibine mağlup oldu.


Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 39’a yükseltirken, Fenerbahçe 35 puanda kaldı. Sarı-lacivertliler önümüzdeki hafta Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler