G.Saray Eski Direktörü Reşit Ömer Kükner: Mızmız Takımlar Erteleme İster

İsa Kethüda
12.03.2022 - 11:23 | Son Güncellenme: 12.03.2022 - 11:29

Galatasaray haberleri...Galatasaray'ın eski kurumsal iletişim direktörü Reşit Ömer Kükner, Beşiktaş maçının ertelenme talebine karşı çıktı. Detaylar...

G.Saray Eski Direktörü Reşit Ömer Kükner: Mızmız Takımlar Erteleme İster

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Kulübü'nün, Beşiktaş derbisinin ertelenmesini talep etmesinin yarattığı tartışma sürüyor. Sarı kırmızılı camianın içinden bu konuda aykırı bir ses yükseldi.

"Ancak mızmız takımlar erteleme ister"

Galatasaray'ın eski kurumsal iletişim direktörü Reşit Ömer Kükner, ertele isteğine karşı çıktı. Kükner, Twitter'da attığı mesajda "Ancak mızmız takımlar erteleme ister" diye yazdı.

"Galatasaray-Beşiktaş maçı ertelenmemeli"

İki mesaj yazan Kükner, diğer tweet'inde de şunu yazdı: "Galatasaray-Beşiktaş maçı ertelenmemeli. Takım sahada, taraftar tribünde ciddi bir kostümlü prova yapmalıdır!"

Mustafa Cengiz yönetimi döneminde 8 Aralık 2020'de Galatasaray İletişim Direktörü olan Reşit Ömer Kükner, 31 Mart 2021'de istifa ederek ayrılmıştı.

Ne olmuştu?

Galatasaray Kulübü, hem Barcelona maçına daha iyi hazırlanmak hem de saha zeminini korumak adına Beşiktaş derbisinin 10 gün ertelenmesini istiyor. Beşiktaş ise bu talebe şimdilik olumlu cevap vermiş değil.

Senin için hazırladığımız haberler