Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo'dan 3-0 yorumu!

23.09.2021 - 10:27 | Son Güncellenme: 23.09.2021 - 16:01

Galatasaray deplasmanda Kayserispor'a 3-0 kaybetti. Felipe Melo, maç sonrasında bir paylaşım yaptı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo'dan 3-0 yorumu!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 6. hafta karşılaşmasında deplasmanda Kayserispor'a 3-0 mağlup oldu. Bu maç sonrasında Felipe Melo'dan eski takımına destek geldi.

Galatasaray'a eleştiriler arttı

Fatih Terim önderliğindeki Galatasaray, Kayserispor deplasmanında sahadan yenik ayrılınca sarı-kırmızılılara yönelik eleştiriler de yoğunlaştı. 

Melo'dan destek çağrısı

Galatasaray'ın eski futbolcularından Felipe Melo, sarı-kırmızılıların paylaşımının altına yorum yazdı. Melo, "Aslanlar en kısa zamanda toparlayacaklar. Yeter ki inanalım ve destek verelim" ifadesini kullandı.

Bir sonraki maç Göztepe ile oynanacak

Galatasaray, Süper Lig'de 4 haftadır kazanamıyor ve 8 puanla 11. sırada bulunuyor. Cimbom, 26 Eylül Pazar günü saat 19:00'da Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Maç Türk Telekom Stadı'nda oynanacak. 

Melo hangi takımda oynuyor? 

Brezilyalı futbolcu Felipe Melo şu anda kariyerine ülkesinin takımlarından Palmeiras'ta devam ediyor. 38 yaşındaki futbolcu, bu sezon 33 maçta oynadı ve 1 asist yaptı. Juventus'tan Galatasaray'a gelen Melo, sarı-kırmızılılardan ayrıldıktan sonra hatırlanacağı üzere Inter'in yolunu tutmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler