Galatasaray'ın eski yöneticisinden flaş sözler! 'Arda'ya Emre'ye takılmadan...'

13.04.2018 - 15:57 | Son Güncellenme: 13.04.2018 - 15:57

Galatasaray'ın eski yöneticisinden flaş sözler! 'Arda'ya Emre'ye takılmadan...'

Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyelerinde Prof. Dr. Cem Kınay, hafta sonu oynanacak Galatasaray - Başakşehir maçını ve bu maçta oynaması muhtemel Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuk olan Kınay şunları ifade etti

'Başakşehir çok önemli bir takım'

"Arda Turan'ın devre arasında Galatasaray'a geleceğini sanıyordum ancak olmadı. Galatasaray adına çok önemli bir maç. Galatasaray'ın kazanması için taraftarın o şekilde tezahürat yapması lazım. Başakşehir çok önemli bir takım"

'Galatasaray seyircisinin bu maçta Arda'ya, Emre'ye yada Ahmet'e, Mehmet'e takılmadan maça odaklanması lazım'

"Galatasaray seyircisinin bu maçta Arda'ya, Emre'ye yada Ahmet'e, Mehmet'e takılmadan maça odaklanması lazım. Bu sene çok zor bir lig var. Her takım her takımı yenebiliyor. Herkes puan kaybedebilir. Pazartesi günü kazanabileceği bir maçı kaybetti Galatasaray ama hoca doğru söylemiş, takım halen kendi göbek bağını kendi kesecek durumda"

'Bu maçı yönetecek başka bir çok hakem var ama takılmamak lazım'

"Hakemler için konuşmayalım diyoruz ama bu kararları da anlamak mümkün değil. Klasik tabirle kazanmanız gereken maç hakemi de yenecek yani. Bu maçı yönetecek başka bir çok hakem var ama takılmamak lazım, futbolcuların dediği gibi önümüze bakalım. "

'Faruk Süren başkanın adı geçiyor ve aday olabilir'

"Son seçimlerde hep Faruk Süren başkanın adı geçiyor ve aday olabilir. Galatasaray çok önemli bir dönem yaşıyor, ya ileri gidecek yada geri gidecek. Çok yakın bir tarih var 27 Mayıs. Mümkün olduğu kadar futbol takımının bundan etkilenmemesi lazım."

'Galatasaray'da hür irade var, ifade özgürlüğü var ve herkes aday olabilir'

"Mustafa Cengiz başkan zaten adaylığını açıkladı. Dursun Özbek aday olacağı tahmin ediliyor. Faruk Süren başkanın niyeti olduğu belli. Aslında hep başkanları konuşuyoruz ama yönetimleri de konuşmak lazım. İyi yönetimler lazım"

"Galatasaray'da halen demokratik ve hür irade var, ifade özgürlüğü var herkes aday olabilir ama sonuçta genel kurul karar verir"

Senin için hazırladığımız haberler