Galatasaray'ın Gedson Fernandes transferinde rakip çıktı!

29.01.2021 - 09:17 | Son Güncellenme: 29.01.2021 - 09:22

Galatasaray'ın bonservisi Benfica'da olan, şu anda Premier Lig ekibi Tottenham'ın kadrosunda yer alan 22 yaşındaki oyuncuyla prensipte anlaştığı kaydedildi. Gedson Fernandes transferine İtalya'dan rakip çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Gedson Fernandes transferinde rakip çıktı!

Gedson Fernandes ile anlaşma sağlayan Galatasaray, Benfica ile pazarlıklarını sürdürüyordu. 22 yaşındaki orta saha oyuncusuna Serie A ekibi Torino da talip oldu.

Halil Dervişoğlu, Henry Onyekuru ve Mostafa Mohamed takviyeleriyle güçlendiren Galatasaray'da gözler Gedson Fernandes'e çevrildi. Galatasaray'ın yanı sıra İtalyan ekibi Gedson Fernandes'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmaya başladı.

Mevcut değeri 13.5 milyon Euro olarak gösterilen, ancak İngiltere'ye giderken satın alma opsiyonu 60 milyon Euro olarak belirlenen 22 yaşındaki orta sahanın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

İngiltere’ye giderken satın alma opsiyonu 60 milyon Euro olarak belirlenen 22 yaşındaki orta sahanın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Genç oyuncu 5 ay sonra boşa çıkacak ama Sarı-Kırmızılılar, Gedson Fernandes’i devre arasında kadroya katmak istiyor. 

İtalya Serie A ekibi Torino’nun da transfer etmek istediği Portekizli oyuncu, Benfica ile anlaşma sağlanırsa sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray’a katılacak. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler