Transfer | Galatasaray, OGC Nizza'dan Kasper Dolberg'i Kiralamak İstiyor

24.07.2022 - 12:23 | Son Güncellenme: 24.07.2022 - 12:32

Haris Seferovic'i transfer eden Galatasaray, kadrosuna bir forvet daha katmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar, OGC Nizza'dan Kasper Dolberg'in kiralanması için temaslara başladı.

Transfer | Galatasaray, OGC Nizza'dan Kasper Dolberg'i Kiralamak İstiyor

Hazırlık kampında çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Benfica'dan Haris Seferovic'i transfer ederek, hücum hattını güçlendirdi. Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Sarı-Kırmızılı kulüp, bir santfor transferi için daha kolları sıvadı.

Fransa'dan ikinci isim

Lyon'un kadrosunda düşünmediği Tino Kadewere'nin menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerilmesinin ardından Fransa'dan bir isim daha gündeme geldi. Golcü arayışlarına devam eden Cimbom, OGC Nice'den Kasper Dolberg ile ilgilenmeye başladı.

Dolberg için kiralama görüşmeleri başladı

Posta'nın haberine göre Erden Timur tarafından daha önce takibe alınan Kasper Dolberg için kulübü OGC Nice ile temasa geçildi. Haberde, Galatasaray ile Fransız kulüp arasında kiralama görüşmelerinin başladığı ifade edildi.

2019 yılında Ajax'tan 20,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Nice'e transfer olan Kasper Dolberg, geçtiğimiz sezon 30 karşılaşmada görev aldı. 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Danimarkalı santrfor, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler