Galatasaray'ın gözdesi Konoplyanka Polonya'ya transfer oldu.

13.02.2022 - 00:23 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 00:26

Bir zamanlar Galatasaray ile ismi anıldıktan sonra Bundesliga ekiplerinden Schalke ile anlaşan Yevhen Konoplyanka'nın yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'ın gözdesi Konoplyanka Polonya'ya transfer oldu.

AJANSSPOR HABER

Bir zamanlar Galatasaray'ın transfer etmek istediği, taraftarların da sosyal medyadan baskı uyguladığı Yevhen Konoplyanka'nın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Bir dönem Ukrayna’nın en sevilen oyuncularından olan kimi zaman ise adı Süper Lig takımları ile anılan Yevhen Konoplyanka sürpriz imzası ile yeni takımını belirledi. Polonya ekiplerinden Cracovia ile 6 aylık sözleşme imzalayan Konoplyanka bu sürpriz imzası ile şaşkınlık yarattı.

Yeni kontrat 6 aylık

En son Shakhtar Donetsk’te yer alan 32 yaşındaki Konoplyanka, Polonyalı takımlardan Cracovia’ya katıldı. Konoplyanka, bedelsiz olarak gittiği Polonyalı ekip ile 6 aylık sözleşme imzaladı. Ukraynalı futbolcunun sözleşmesinde bir yıllık opsiyon da yer alıyor.

Efsanenin oğlu ile oynayacak


Konoplyanka’nın yeni takımı Cracovia’da forma giyen bir diğer isim ise Rivaldo’nun oğlu Rivaldinho. Ukraynalı kanat oyuncusu yeni takımında Brezilyalı efsanenin oğlu ile oynayacak.

Shakhtar Donetsk’te Konoplyanka

32 yaşındaki Ukraynalı kanat oyuncusu Konoplyanka bu sezon Shakhtar Donetsk için 2 maçta sahaya çıktı. Konolpyanka, sahada olduğu dakikalarda takımına gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler