Galatasaray'ın gözü, Perulu stoperde!

25.03.2021 - 00:15 | Son Güncellenme: 25.03.2021 - 09:23

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray, Velez Sarsfield'de oynayan Luis Abraham'ı kadrosuna katmak istiyor. Sarı - kırmızılılar, Arjantinli savunmacının tek talibi değil. İşte bu transfer gelişmesine dair bilgiler...

Galatasaray'ın gözü, Perulu stoperde!

AJANSSPOR - HABER

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray'da alternatif arayışı sürerken, Luis Abram ismi gündeme geldi. Arjantinli savunmacıyı kadrosuna katmak isteyen Cimbom, sezon sona ermeden bu transferi bitirmenin peşinde.  

Yeni sözleşmeyi henüz imzalamadı

İspanyol AS gazetesininin haberine göre, başarılı stoper için kulübü Velez Sarsfield sözleşme yenileme çabasında; ancak 30 Haziran'da sözleşmesi bitecek olan 15 yaşındaki futbolcu henüz Arjantin kulübüne evet demedi.  

Abraham'la Galatasaray'ın yanı sıra, Serie A'da yer alan iki İtalyan takımı ile İspanyol kulüpleri Celta Vigo, Real Betis ve Alaves de ilgileniyor. 

Savunmacıların hatası, Galatasaray'a pahalıya mal oldu

Ligde oynadığı son 4 maçta 8 puan kaybeden Galatasaray, bu maçlarda 8 de gol yedi. Bu periyotta Linnes, Marcao, Luyindama, Saracchi ve Yedlin’in hataları Aslan'a pahalıya mal oldu.

Son olarak sahasında Rizespor'a 4-3 kaybeden Galatasaray'da bu maçta ABD'li sağ bek DeAndre Yedlin, ikinci yarıda önce penaltı yaptırdı, daha sonra da faul yaparak kırmızı kartla oyundan atıldı.

Rize maçına Marcao ve Luyindama hatalarıyla damga vurdu 
 

Sarı - kırmızılılarda Marcao ve Luyindama da yaptıkları hatalarla gol yenmesine sebebiyet verdi.  Luyindama’nın kontrol edemediği topu kapan Samudio ceza sahasında kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturdu.

Karadeniz ekibinin ikinci golünde ise yine savunmada Marcao’nun sektirdiği topu kontrol eden Boldrin, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

İlk geldiği yılda yüksek performanslarıyla ve yüksek bonservis bedeli ile satılacağı düşünülen Marcao-Luyundima ikilisi bu sezon yaptıkları hatalarla Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında önemli puanlar kaybetmesinde rol oynadı. 

Luyindama ya da Marcao ikilisinden biriyle yolların ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran sarı - kırmızılı takım, Luis Abraham transferi için kolları sıvadı. 

Luis Abraham kimdir?

Velez Sarsfield forması giyen 25 yaşındaki futbolcu Luis Abraham, savunmaının yanı sıra sol bekte de görev alabiliyor. Abraham, kariyerinde Regatas Lima ve Sporting Cristal takımlarında da forma giydi.

Peru Milli Takımı ile 24 maça çıktı ve burada 1 kez gol sevinci yaşayan savunma oyuncusu,  kariyerinde 190 mücadelede toplam 8 gol atarken 5 kez de kırmızı kart gördü.

 

Senin için hazırladığımız haberler