Galatasaray, Hector Bellerin'e Yüksek Maaş Teklif Etti! Transfer...

Ali Bozkurt
23.05.2023 - 13:39 | Son Güncellenme: 23.05.2023 - 13:50

Portekiz ekibi Sporting CP ile sözleşmesi sona erecek olan Hector Bellerin'e Galatasaray transfer teklifi sunarken Cimbom'un en ciddi rakibi ise Real Betis oldu. Detaylar....

Galatasaray, Hector Bellerin'e Yüksek Maaş Teklif Etti! Transfer...

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gelecek sezon için hamleler yapmaya devam ediyor. Cimbom, geçen sene transfer etmek istediği Hector Bellerin'i tekrardan gündemine aldı. Sarı-Kırmızılılar, bonservis ücreti ödemeden transferi tamamlamak istiyor. Detaylar...

Galatasaray yüksek maaş sundu

Portekiz gazeteci Record'da yer alan habere göre, Hector Bellerin'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sporting kendisiyle 2 yıl daha sözleşme yenilemek istiyor fakat Galatasaray ve Real Betis'ten gelen yüksek maaş teklifleri nedeniyle oyuncu düşünmek için kulübünden süre istedi. 

Sözlü olarak Real Betis'i kabul etti

İspanyol basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın transfer etmek istediği Hector Bellerin'in daha önce Real Betis ile sözlü anlaşmaya vardığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan dev şampiyonluk primi!
Habere Git

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek

Bonservisi Sporting'te olan İspanyol bekin sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Yıldız oyuncu sezon başında Barcelona'dan ayrılarak Portekiz ekibiyle 1 senelik sözleşme imzalamıştı.

Dev kulüplerde forma giydi

Kariyerinde 332 karşılaşmada görev alan yıldız futbolcu, 15 gol ve 41 asistle mücadele etti. Arsenal, Real Betis, Watford ve Barcelona gibi takımlarda forma giyen 28 yaşındaki futbolcu 4 kez de İspanya Milli Takımı'nda top koşturdu.

28 yaşındaki oyuncu Sporting ile çıktığı 11 maçta 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler