Galatasaray’ın Osimhen planı netleşti

27.09.2024 - 12:57 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 13:08

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'a Napoli'den geçici transfer ile gelen Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen'in geleceği netleşiyor. İşte detaylar...

Galatasaray’ın Osimhen planı netleşti

Özgür SANCAR - AJANSSPOR

Transferin son gününde, sürpriz bir operasyonla Galatasaray’a kiralık gelen Osimhen, kendisine gösterilen sevgi ve ilgiden çok etkilendi.

"Gelecekte Galatasaray’da yeniden oynayacağım"

Nijeryalı golcü, yöneticilere memnuniyetini ifade ederken, gelecekte mutlaka Galatasaray formasını bir kez daha giymek istediğini söyledi. En az 100 milyon Euroluk pazar değeriyle dünyanın en pahalı 4 forveti arasında yer alan Osimhen, Galatasaray’la arasında bir anda oluşan sevgi bağı nedeniyle kariyerini bir aşamasında kesin olarak Sarı-Kırmızılı kulübe dönmek istiyor. Bu arzusunu yöneticilere bildiren tecrübeli golcü, Haziran’a kadar Galatasaray’da oynayacak, ara transfer döneminde ayrılması söz konusu değil.

"Osimhen’in Ocak’ta ayrılması söz konusu bile değil"

Galatasaray Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, Radyospor’da Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada, "Osimhen’in Ocak’ta ayrılması söz konusu bile değil. Haziran’a kadar bizimle; hatta biz onun sonraki sezonlarda da takımımızda olması yönünde plan yapıyoruz. demişti.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu: "Bunu açık ara Galatasaray iyi yapıyor"
Habere Git

Tekrar kiralama düşük olasılık

Galatasaray yönetimi, sezon içi ve sonu gelişmelere göre; Napoli’ye bir kez daha Osimhen’i kiralamak için teklif yapabilir. Bu yüksek olmayan bir ihtimal, ancak dünyaca ünlü golcünün gelecekte Galatasaray’da yeniden oynayacağım şeklinde söz vermesi, kulüp yetkililerini fazlasıyla sevindirdi.

Maximim ile ilgili ayrılık dedikoduları çıkmıyor

Sarı-Kırmızılılar, Osimhen gibi kiralık olarak oynayan Maximin’le ilgili ayrılık haberleri çıkartılmıyor olmasına karşın, Nijeryalı oyuncuyla ilgili bu türden dedikoduların çıkıyor olmasını Galatasaray aleyhinde kamuoyu oluşturma çabasının bir ürünü olarak algılıyorlar.

Sara’ya Fenerbahçe de talip oldu

Bu arda Gabriel Sara’ya yaz döneminde Fenerbahçe’nin de talip olduğu, ancak herhangi bir müzakere için bir randevu oluşturulamadığı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler