PSV Eindhoven'lı Denzel Dumfries, Everton'a transfer olabilir

18.07.2021 - 21:53 | Son Güncellenme: 18.07.2021 - 22:02

Son dakika transfer haberleri... PSV Eindhoven'ın yıldız futbolcusu Denzel Dumfries için Premier Lig ekiplerinden Everton devreye girdi. İşte detaylar...

PSV Eindhoven'lı Denzel Dumfries, Everton'a transfer olabilir

AJANSSPOR - HABER

 

Hollanda Milli Takımı ve PSV Eindhoven'ın sağ bek oyuncusu Denzel Dumfries, EURO 2020 turnuvasından sonra piyasasını genişletti. Premier Lig ekibi Everton, yıldız oyuncu için devreye girdi. Taraflar arasında anlaşma sağlanırsa Dumfries, Galatasaray maçında forma giymeyebilir. 

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda parladı

Hollanda'nın kanat bek olarak EURO 2020'de kullandığı Denzel Dumfries, performansıyla Frank de Boer'in güvenini boşa çıkartmadı. Ukrayna maçında galibiyeti getiren golü atan oyuncu, Avusturya maçında da gol atmasını bildi. Totalde 4 maça çıkan Dumfries, 2 golle turnuvada değer kazandı. 

Everton'la anlaşmaya yakın

İtalyan gazeteci Rudy Galetti, Denzel Dumfries'in Everton'la anlaşmaya çok yakın olduğunu; tarafların sözleşme detaylarını incelediğini ileri sürdü. Rafa Benitez'i teknik direktörlük koltuğuna getiren Everton, Dumfries transferinde sonuca ulaşabilir. 

Denzel Dumfries'in istatistikleri

Geçtiğimiz sezon PSV Eindhoven formasıyla 31 maça çıkan Denzel Dumfries, 2 gol atarken 6 asist yapmıştı. 25 yaşındaki Aruba asıllı oyuncu, 2018 yılında Eredivisie ekibi Heerenveen'den 5.5 milyon Euro bedelle transfer edildi. Dumfries'in güncel değeri 16 milyon Euro bandında.

Senin için hazırladığımız haberler