"Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim olacaktır"

03.08.2017 - 16:00 | Son Güncellenme: 03.08.2017 - 16:00

"Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim olacaktır"

Galatasaray’ın eski oyuncusu Necati Ateş, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’a önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

"Melo kalbiyle oynuyor"

"Melo'nun açıklamalarını dinledim, Galatasaray beni alsın diyor. Ben Felipe ile oynadım ve kalbiyle oynayan, yüreğiyle oynayan bir isim. Fakat şöyle bir durum var; Fernando bitti gibi Ndiaye alındı oraya alternatife gerek kalmadı. Ayrıca kaptan Selçuk İnan var.

"Felipe Melo orada kendini orada futbola veremedi. Bir çok kez olaylara karıştı. Çok önemli bir oyuncu, bir takım için çok şeyi değiştirebilir. Ndiaye alınmasa belki dönüş olabildi."

 

"Selçuk ve Melo çok iyi oynuyordu"

"Ben oynadığım dönemde Selçuk ve Melo ikili olarak benim arkamda oynuyordu. Şöyşer söyleyeyim ben arkama bile bakmıyordum. Melo ile Selçuk muhteşem oynuyorlardı. Emre ve Engin içeri kat ediyordu. Eboue geliyordu ve tam bir takım oyunu vardı. Oyuncu çok önemlidir ama takım olamayınca anlamı yoktur.

Beşiktaş nasıl takım ve taraftar ile bütünleşince başarı geliyor. Ujfalusi ile semih nasıl oynuyordu. Semih hersene balak oyuncu ile oynadıu ve potansiyelinin altında kaldı. Yanındaki oyuncu senin performansı etkiyor."

"Musa Çağıran ve Ömer Ali geçen sezon iyi oynadı"

"Yerli oyuncu kalitesi artmalı. Musa Çağıran ve Ömer Ali geçen sezon Türk oyuncular içinde çok iyi oynadılar. Ömer Ali zaten takımıyla kupayı kazandı, Musa ise özellikle Avrupa'da çok iyiydi.  Ömer Ali iki yönlü oynayabiliyor. Galatasaray acilen Türk oyuncu alması gerekiyor. Selçuk İnan dışında Serdar Aziz var bir de onunda oynaması lazım. Milli Takımın stoperi. Denayer konusu var. Gelmek istiyor yeniden Galatasaray’a ama Türk oyuncu oynamalı."

"Büyük sürpriz bence Arda Turan"

"Büyük sürpriz konusu var bence o Arda Turan olur. Yeniden gelmesi ve kaptan olması inanılmaz büyük bir transfer olur. Arda'nın futbolculuğu tartışılmaz. Selçuk yine çok değerli bir oyuncu. Galatasaray elindeki önemli değeri kaybetmemesi gerekiyor."

"Galatasaray'ın başına Fatih Terim gelecektir"

"Fatih hoca hiçbir zaman Galatasaray'ı reddetmez. Benim fikrim bana göre Fatih Terim Galatasaray'ın başına geçecek. Galatasaray ve Türk futbol tarihinin efsanesi Fatih Terim, belki bir hafta bir ay olur bilemiyorum ama mutlaka gelecektir. Galatasaray’ı bu kaostan çıkartan isim Fatih Terim olacaktır."

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler