Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert'ten ilk açıklamalar! "İnanılmazdı"

Cem Ergün
26.07.2024 - 18:27 | Son Güncellenme: 26.07.2024 - 18:36

Galatasaray'ın Kopenhag'dan kadrosuna kattığı Danimarkalı sağ bek Elias Jelert, transferi sonrası ilk kez kameraların karşısında geçti. İşte Jelert'in açıklamaları...

Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert'ten ilk açıklamalar! "İnanılmazdı"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın yeni sağ beki Elias Jelert, Sarı-Kırmızılı kulübün resmi YouTube kanalında açıklamalarda bulundu.

"Çok mutluyum"

Galatasaray'a transferinden mutluluk duyduğunu kaydeden Elias Jeler, "Burada olduğum için çok mutluyum. Bir an önce taraftarlarla karşılaşmak ve onlara merhaba demek istiyorum. 3 hafta önce ilk kez duydum. Ama menajerimin bana söylemesi gerekmeyen şeyler vardı. Dün sağlık kontrollerinden geçtim ve bugün de buradayım." dedi.

"Galatasaray taraftarı inanılmazdı"

Kopenhag formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a rakip olduğu karşılaşmada taraftarlardan çok etkilendiğini belirten Jelert, Çok mutlu ve heyecanlıyım. Rams Park'ta oynadığım zaman taraftarları gördüm ve inanılmazlardı. Şimdi onlar için mücadele edeceğim için çok mutluyum." şeklinde konuştu.

"Nelsson ile daha iyi arkadaş olacağız"

Galatasaray'da forma giyen vatandaşı Victor Nelsson'dan da bahseden Danimarkalı yıldız, "Milli Takım'dan arkadaşım Victor Nelsson beni çok iyi bir şekilde karşıladı. 3 senedir de burada onla daha çok konuşacağımızı düşünüyorum. Bana çok yardımcı olacaktır. Daha iyi arkadaş olacağımıza da inanıyorum." ifadelerini kullandıç

"Dört gözle bekliyorum"

Jelert, sözlerini şöyle noktaladı: "Sizler için oynamayı dört gözle bekliyorum. Çok büyük bir taraftar kitleniz olduğunu biliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler