Galatasaray'ın yeni transferi Roland Sallai'den iddialı açıklamalar!

14.09.2024 - 18:22 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 18:27

Galatasaray, Freiburg'dan 27 yaşındaki Macar kanat oyuncusu Roland Sallai'yi kadrosuna kattı. Sallai, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunurken iddialı konuştu.

Galatasaray'ın yeni transferi Roland Sallai'den iddialı açıklamalar!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Bundesliga ekibi Freiburg'dan Roland Sallai'yi 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı. Macar yıldızla 4 yıllık sözleşme imzalayan Sarı-Kırmızılılar, oyuncuya 2.5 milyon Euro ödeneceğini duyurdu.

Sallai'den ilk açıklamalar

Galatasaray'ın yeni transferi Roland Sallai'nin ilk açıklamaları şu şekilde oldu: Öncelikli olarak buraya gelmemde yardımcı olan başkanımıza ve tüm değerli insanlara çok teşekkür etmek istiyorum.

"Çok büyük bir kulübe geldim"

"Şu anda çok sabırsızlanıyorum. Çok büyük bir kulübe geldim. Hocamıza, takım arkadaşlarımızla karşılaşmak için çok sabırsızım."

"Açıkçası son aylarda, son haftalarda bir ilgi vardı"

Transfer süreci hakkında konuşan Sallai, "Açıkçası son aylarda, son haftalarda bir ilgi vardı. Ben de bu ilgiye karşılık verip gelmek istedim. Çünkü Türkiye'nin en büyük kulübüne geliyordum. Diğer taraftan şampiyonluk yarışımız var, Avrupa Ligi'ni de kazanmak istiyoruz" dedi.

"5. yıldızı takmak istiyorum"

Galatasaray'a 5. yıldızı takmak istediğini ifade eden Macar futbolcu, "Daha önce hocamızla da konuştum. Burası eski oynadığım takımlardan daha farklı. Çok büyük bir bilgim yoktu ancak buraya gelmekten dolayı çok mutluyum ve formamıza 5. yıldızı takmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler