Galatasaray'ın yeni yıldızı Roland Sallai'nin babasından flaş transfer iddiası

15.09.2024 - 17:36 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 17:48

Galatasaray'ın transferin son gününde Bundesliga ekibi Freiburg'dan kadrosuna kattığı Macar kanat oyuncusu Roland Sallai'nin babasından flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın yeni yıldızı Roland Sallai'nin babasından flaş transfer iddiası

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray transferin son gününde 27 yaşındaki Roland Sallai'yi kadrosuna kattı. Sarı kırmızılılar Macar futbdolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Roland'ın babasından açıklama

Galatasaray'ın yeni transferi Roland'ın babası Tibor Sallai, Origo adlı internet sitesinde oğlunun Galatasaray'a transferi ve geleceğiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

"Oğlum harika bir karar verdi"

Fanatik'te yer alan haberde, Tibor Sallai Galatasaray'ın, Avrupa Ligi'nde de yer alan, köklü bir geçmişi olan ve ligin her zaman zirvesinde yer alan tanınmış bir kulüp olduğunu ve oğlunun harika bir karar verdiğini söyledi.

"Mutlaka 11'de oynayacak"

Oğlu'nun mutlaka ilk 11'de yer alacağının altını çizen baba Sallai bir yandan kulüplerin genellikle daha uzun vadeli sözleşmeler imzalaması nedeniyle dört yıllık sözleşmenin "hiçbir şey ifade etmediğini" söyledi.

"1 yıl içinde baka takıma..."

Oğlunun Galatasaray'ın hem ligde hem de Avrupa Ligi'nde oynayacağı maçlarda iyi performans göstermek için elinden geleni yapacağını düşündüğünü söyleyen baba Salla sözlerini "Oğlum 1 yıl içinde kendini kanıtlayıp başka bir yere transfer olabilir" ifadeleriyle tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler