Galatasaray'ın yıldızı, Ankaragücü maçı sonrası ülkesinde gündem oldu!

Orhan Gülek
20.02.2024 - 11:01 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 11:06

Ankaragücü deplasmanında Kerem Demirbay'ın golünden 1 dakika sonra fileleri havalandıran Davinson Sanchez'e Kolombiya basınından övgü yağdı.

Galatasaray'ın yıldızı, Ankaragücü maçı sonrası ülkesinde gündem oldu!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray'ın, Ankaragücü'nü deplasmanda 3-0 mağlup ettiği maçta Başkent ekibinin umutlarını bitiren gol, stoper Davinson Sanchez'den geldi. Kerem Demirbay'ın golünün hemen 1 dakika sonrasında bir forvet gibi ceza sahasına sokulan Kolombiyalı savunmacı, pozisyon alması ve son dokunuşuyla izleyenleri adeta büyüledi.

Infobae: "Önemli rol oynadı"

27 yaşındaki defans oyuncusunun bu golü, ülkesinin basınında da geniş yankı uyandırdı. Infobae, "9 numara gibi oynadı. Lider G.Saray'ın galibiyetinde önemli rol oynadı" diye yazdı.

"Kendisini Türkiye'de yeniden keşfetti"

Haberin devamında, Tottenham'da geçirdiği 6 sezonun ardından Sanchez'in Galatasaray'daki performansına vurgu yapılarak, "27 yaşındaki stoper, kendisini Türkiye'de yeniden keşfetti" yorumu yapıldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa'da ilk 20'ye girdi!
Habere Git

Winsports: "G.Saray'ın hücumuna dahil oldu"

Winsports, deneyimli savunmacıyla ilgili şu ifadelere yer verdi: "Defans pozisyonunda hayati öneme sahipti ancak aynı zamanda rakip kaleye karşı bilgeliğini de gösterdi. Sanchez, genellikle 'aslanlara özgü bir açlıkla' G.Saray'ın hücumuna dahil oldu ve ikinci golü yarattı. Buruk, onu kadronun vazgeçilmez oyuncularından biri olarak görüyor olmalı."

Futbolred: "Hücum oyuncusuymuş gibi bir gol attı"

Güney Amerika basınından Futbolred ise Kolombiyalı savunmacının performansını şöyle değerlendirdi: "Galatasaray'ın galibiyetinde Davinson Sanchez'in golü dikkat çekti. Sanchez, sanki tüm kariyeri boyunca bir hücum oyuncusuymuş gibi bir gol attı."

Davinson Sanchez'in performansı

Galatasaray'ın sezon başında Premier Lig ekibi Tottenham'dan 9.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Sanchez, Sarı-Kırmızılı formayla tüm kulvarlarda 23 maça çıktı. Başarılı savunmacı, bu karşılaşmalarda bin 891 dakika sahada kalırken 3 gol atarken 2 de asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler