Galatasaraylı oyuncu sezonu kapattı!

27.04.2021 - 12:58 | Son Güncellenme: 27.04.2021 - 13:06

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın oyun kurucusu Pierre Jackson, arka adale bölgesindeki zorlanmadan ötürü sezonun geri kalanında forma giyemeyecek.

Galatasaraylı oyuncu sezonu kapattı!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Birleşik Amerika'lı oyun kurucusu Pierre Jackson, arka adalesinde (sağ hamstring) yaşadığı zorlanmadan ötürü sezonun geri kalanında forma giyemeyecek. 22 Şubat 2021'de Galatasaray ile anlaşmaya varan Jackson, sarı kırmızılı ekipteki performansıyla adından sıkça söz ettiriyordu. Jackson, sezonun son maçında parkede olamayacak. Kulüpten Jackson'un sakatlığına ilişkin yazılı metin yayınlandı. 

Fenerbahçe maçında oynamayacak

Türkiye Basketbol Ligi'nde normal takvim sona erdi. Ancak, ertelenen Fenerbahçe Beko Galatasaray maçı için net bir tarih verilmemişti. Bu müsabaka ile birlikte gerek Galatasaray için gerekse Fenerbahçe için lig takvimi sona erecek. Galatasaray'ın ligde kalmasında aslan payına sahip olan Pierre Jackson, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'ye karşı, yani eski takımına karşı oynayamayacak. 

Tecrübeli basketbolcunun sağlık durumuna ilişkin şu paylaşım yapıldı;

"Galatasaray Erkek Basketbol Takımı oyuncumuz Pierre Jackson'ın sponsor hastanemiz Medical Park Bahçelievler'de yapılan kontrollerinde sağ hamstring bölgesinde ikinci dereceden zorlanma tespit edilmiştir. Tedavi süreci gereğince oyuncumuz 2020-2021 sezonunun geri kalanında forma giyemeyecektir.

 

Pierre Jackson'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, başarılı bir tedavi süreci geçirmesini temenni ederiz."

Senin için hazırladığımız haberler