Galatasaray 3-2 Çaykur Rizespor beIN maç özeti

27.02.2022 - 16:43 | Son Güncellenme: 27.02.2022 - 21:10

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray 4- 2 Çaykur Rizespor maçını beIN maç özeti izle..

Galatasaray 3-2 Çaykur Rizespor beIN maç özeti

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılar maçı 4-2 kazanmayı başardı. 2-1 geriye düşen Galatasaray karşılaşmada 1'de penaltı kaçırdı. İşte maça dair tüm detaylar...

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı 27 Şubat Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçının sakat ve cezalıları


Galatasaray'da tedavilerine devam edilen kaleci Fernando Muslera ile Işık Kaan Arslan, Morutan ve Halil Dervişoğlu maçta forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda sarı kart ceza sınırında bulunan Ömer Bayram da kart görmesi durumunda 28. haftadaki İttifak Holding Konyaspor maçında oynayamayacak.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçının hakemi kim?

Kritik karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Erme Kargın.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçının VAR hakemi kim?


Galatasaray-Çaykur Rizespor maçının VAR hakemi olarak Alper Ulusoy atandı. AVAR'da ise Esat Sancaktar ve Turgut Doman görev yapacak.

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçını canlı takip et

Galatasaray- Çaykur Rizespor maçını canlı takip etmek için  AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz. Ayrıca aşağıda da canlı takip olacaktır. Oradan da canlı olarak maçın tüm detaylarını görebilirsiniz.

İŞTE İLK 11'LER

Galatasaray: Pena, Omar, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Emre, Kerem, Mohamed.

Rizespor: Tarık, Baiano, Holmen, Ponck, Eren, Phiri, Gedson, Yusuf, Boldrin, Boyd, Pohjanpalo.

MAÇ BAŞLADI

1' ÇAykur Rizespor penaltı bekledi. Hakem 'devam' dedi

2' Mostafa'nın indirdiği topu Emre Kılınç auta gönderdi

5' Mostafa Mohamed'in çektiği şut direğe çarparak oyun alanına döndü ve Rizespor topu uzaklaştırdı.

GOL! 8' Çaykur Rizespor, Gedson Fernandes ile çarprazdan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Gedson, topu ağlara gönderdi ve Rizespor'u 1-0 öne geçirdi. Gedson böylelikle Süper Lig'de ilk golünü attı.

10' Galatasaray, serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Cicaldau'nun şutunu kaleci Tarık kurtardı.

16' Galatasaray, Berkan ile atağa çıktı. Berkan'ın ortasını  Mostafa'dan önce son anda Holmen kornere attı. Köşe vuruşunu kullanan Sarı-Kırmızıların atağını Rizespor'lu oyuncular kesti.

27' Galatasaray ön alan baskısında topu kazandı. İçeriye gelen topu savunmaya yardıma gelen Gedson Fernades son anda kornere çeldi. 

29' Galatasaray bu sefer Kerem ile kaleyi yokladı. Genç oyuncunun şutu savunmaya çarptı ve direğin dibinden kornere gitti. Korneri kullanan Sarı-Kırmızılıların atağını Rizeli oyuncular uzaklaştırdı.

37' Gedson Fernandes yerde kaldı ve sağlık ekipleri sedye ile oyun dışna taşıdı. Saha kenarında tedavisi yapılan Gedson, oyuna geri döndü.

38' Holmen'den riskli pas. Son anda kaleci Tarık. Tarık sakatlandı. 

GOL! 40' Galarasaray ataklarını arttırdığı an golü buldu. Sarı-Kırmızılılarda Van Aanholt ayak içi ile köşe vurduğu top ağlara gitti ve durum 1-1

43' Galatasaray Mostafa Mohamed ile atağa çıktı. Yerde topa eliyle dokunan Holmen, sarı kart gördü. Serbest vuruşta topun başına geçen Kerem'in ortasına Mısırlı golcü kafa vuruşu yaptı ve top yandan dışarıya çıktı.

GOL! 50' Çaykur Rizespor maça hızlı başladı. İkinci yarının başında ilk atakta topla buluşan Boyd, Galatasaray ağlarına muhteşem bir gol daha gönderdi. Durum 1-2

56' Galatasaray iki değişiklik yaptı. Mostafa Mohamed ile emre Kılınç oyundan çıktı. Yerlerine giren isimler ise Gomis ile Babel oldu.

PENALTI 63' Galatasaray Gomis ile çıktığı atakta penaltı kazandı. Penaltı'nın başına geçen Gomis'in şutunu Tarık çıkardı. Galatasaray beraberlik şansını kaçırdı.

PENALTI! GOL! 70' Galatasaray, karşılaşmanın 70. dakikasında tekrardan penaltı kazandı. Topun başına bu sefer Babel geçti. Tecrübeli oyuncu topu ağlara gönderdi. Durumu 2-2!

GOL! 83' Galarasaray, 2 -1 geriye düştüğü karşılaşmada ilk golün sahibi Van Aanholt ile öne geçmeyi başardı. Durum 3-2

KIRMIZI! 90+3' Çaykur Rizespor'da Baiano 2 dakika önce gördüğü sarı kartın ardından 2. sarı kartı da görerek, oyundan atıldı. Rizespor son dakikalarda 10 kişi.

GOL! 90+7' Penaltıyı kaçıran Gomis, savunma arkasına atılan pası aldı ve kaleci Tarık'ı avlayarak Galatasaray'ı 4-2 öne geçiren golü attı. Hakem golden hemen sonra ise karşılaşmayı bitirdi.

MAÇ BİTTİ! 

 

GALATASARAY 4-2 ÇAYKUR RİZESPOR

Senin için hazırladığımız haberler