G.Antep BB-Buca maçının ardından

29.04.2015 - 20:24 | Son Güncellenme: 29.04.2015 - 20:24

PTT 1. Lig'de, sahasında Bucaspor ile golsüz berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, teknik direktör Hakan Kutlu, maçın başından sonuna kadar bir türlü maçın havasına giremediklerini söyledi.

Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kötü oynayarak, önemli bir maçta puan kaybettiklerini vurguladı. Rakipleri gibi kendilerinin de bu maçı çok önemsediklerini ifade eden Kutlu, şöyle konuştu:
"Özellikle maçın başından sonuna kadar bir türlü maçın havasını yakalayamadık. Yukarıdaki takımların puan kaybettiğini, önümüzdeki haftalarda da bu gibi gelişmelerin olabileceğini futbolcularımıza anlatmıştık. O yüzden bu maçı kazanmamızın önemli olduğunu biliyorduk. Üç puan almak isterdik ama bir puanla yetinmek zorunda kaldık."

Taraftarların azlığından yakınan Kutlu, "Kendi hatalarımızdan elbetteki ders çıkaracağız ama şu da bir gerçek; 15 kişilik taraftar desteği maça adapte olmamızı engelliyor" diye konuştu.

Bucaspor cephesi 
Bucaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise önemli bir puan aldıklarını ifade etti. Alınan bir puan nedeniyle oyuncularını kutlayan Eriş, "Açıkçası maçtan önce kağıt üzerinde bu kadar kaliteli takımla başa çıkmanın zor olacağını biliyorduk. Kağıt üzerinde çok kaliteli bir takıma karşı düşme tehlikesi yaşayan gençler çok iyi oynadı. Alınan puandan çok memnunum" dedi.

Eriş, maç sırasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yedek kulübesiyle girdiği diyaloğun hatırlatılması üzerine, şöyle devam etti:
"Sürekli olarak bizim oyuncularımıza yerden kalkmıyor mesajı verildi. Bana göre bu çok doğru değil. Evet, zaman zaman oyalandıkları söylenebilir belki ama her maçta böyle şeyler oluyor. Bence bunlar bahaneden öteye gitmez. Bu kadar kaliteli bir takımın bu bahanelere sığınması çok abesti. Bende bu yüzden 50 trilyonluk takımın düşme hattındaki gençlere böyle hakaret etmemesi gerektiğini hatırlatarak, uyarıda bulundum. 17 yıldır bu liglerde hocalık yapıyorum. Bize kimse böyle cevaplar veremez. Herkes haddini bilecek."

Senin için hazırladığımız haberler