Gattuso, Eljif için iki yıldızı gözden çıkardı!

15.02.2020 - 13:15 | Son Güncellenme: 15.02.2020 - 10:21

Gattuso, Eljif için iki yıldızı gözden çıkardı!

Sezon başında Fenerbahçe’den rekor bonservis bedeliyle Napoli’ye transfer olan Eljif Elmas, teknik direktör Gennaro Gattuso’nun gözüne girdi. Makedon oyuncu artık üçlü hücum hattının sol kanadında forma giyecek.

Fenerbahçe’deki performansı tartışma konusu olan ancak özellikle Makedon Milli Takımı’ndaki oyunuyla devlerin radarına giren Eljif, Napoli’nin kilit oyuncularından biri haline geldi.

Eljif 11'e yerleşiyor!

La Gazzetta dello Sport’un haberine göre Eljif’i Inter ile oynadıkları kupa maçında sol kanatta oynatan Gattuso, oyuncusunun performansından bir hayli memnun kaldı. Teknik kalitesinin yanı sıra isteği ve dinamizmiyle İtalyan teknik adamı etkileyen genç oyuncu sezonun geri kalan bölümünde takımın kilit isimlerinden biri olacak.

Napoli yarı final ilk mücadelesinde Inter'i deplasmanda 1-0 mağlup etmiş ve rövanş için büyük bir avantaj elde etmişti. Eljif 90 dakika sahada kalmıştı. 

Insigne ve Lozano'yu kesti!

Gattuso’nun Eljif’i sol kanatta değerlendirme tercihinin altında yatan gerçek de belli oldu. Makedon Milli Takımı’nda genelde sol kanat oynayan Eljif’in gole katkı yaptığı maçlar Gattuso’yu etkilemiş ve onu Napoli’de de benzer bir pozisyonda oynatma isteği doğmuş.

Eljif o bölgede Insigne ve Lozano gibi iki yıldız ismi kesmeyi başardı.

Bu sezon Napoli formasıyla 20 resmi maça çıkan 20 yaşındaki oyuncu 1 gol kaydetti.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler