Gaziantep FK - Adana Demirspor maçı Ne Zaman Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Ali Bozkurt
07.10.2022 - 15:45 | Son Güncellenme: 07.10.2022 - 15:58

Süper Lig 9. haftasında Gaziantep FK kendi sahasında Adana Demirspor'u konuk ediyor. Maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak? Detaylar...

Gaziantep FK - Adana Demirspor maçı Ne Zaman Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantep FK kendi sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Antep bu sezon ilk kez kendi sahasında bir rakip ile karşı karşıya geliyor. Zorlu karşılaşma ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak? İşte maça dair merak edilenler...

Gaziantep FK - Adana Demirspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Süper Lig'in 9'uncu Hafta mücadelesinde Gaziantep FK, Adana Demirspor'u konuk edecek. 7 Ekim Cuma günü saat 20.00'da oynanacak mücadele, Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Süper Lig'de 8 hafta sonunda topladığı 11 puan ile 10. sırada yer alan Gaziantep FK evinde 17 puanla 2. sırada yer alan Adana Demirspor'u konuk edecek.

Maçın hakemi belli oldu

Sarper Barış Saka yönetecek.Maç beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Gaziantep ekibi, ligde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 11 puan topladı. Rakip fileleri 13 kez havalandıran kırmızı-siyahlı ekip, kalesinde 11 gole engel olamadı.

Puan cetvelinde 10. sırada yer alan ve son 4 maçtır galip gelemeyen Gaziantep FK, rakibini yenip üst sıralara yükselmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler