Gaziantep FK, Ertuğrul Ersoy'un bonservisi konusunda Le Havre ile anlaştı

24.01.2022 - 16:55 | Son Güncellenme: 24.01.2022 - 17:01

Gaziantep FK, kiralık olarak transfer ettiği Ertuğrul Ersoy'un bonservisi konusunda Le Havre ile anlaşma sağladı. Ersoy, Bursaspor'dan Ligue 2'e gitmişti.

Gaziantep FK, Ertuğrul Ersoy'un bonservisi konusunda Le Havre ile anlaştı

AJANSSPOR HABER

Bursaspor'dan Fransa Ligue 2 takımı Le Havre'ye transfer olan daha sonra Süper Lig ekibi Gaziantep FK'a kiralık olarak gelen Ertuğrul Ersoy, bonservisi ile Gaziantep FK takımına katılıyor.

Ali Budak'ın haberine göre,  Gaziantep FK, Ertuğrul Ersoy'un bonservisi konusunda Fransız ekibi ile anlaşma sağladı. Budak, yaptığı paylaşımda ''Gaziantep FK Ertuğrul Ersoy'un bonservisini alma konusunda Fransa'nın Le Havre kulübü ile her konuda anlaştı. Oyuncu ile de 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Ertuğrul 1 sezonda 20 maç oynarsa 750 bin euro ödenir maddesi vardı.  Kırmızı siyahlı kulüp bu rakamı en dipe indirdi.'' ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Ersoy kimdir?

Ertuğrul Ersoy, 13 Şubat 1997 tarihinde Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde dünyaya geldi. Futbola 2008 senesinde Gölcükspor altyapısında başlayan Ersoy, 2010 senesinde Bursaspor altyapısına geçiş yaptı. İlk profesyonel sözleşmesini de 2013 senesinde Bursaspor ile imzalayan genç defans oyuncusu, tecrübe kazanması için 2014 senesinde Yeşil Bursa'ya, 2015 senesinde ise Çaykur Rizespor'a kiralandı. 

Ertuğrul daha sonra Bursaspor'dan Franssız ekibi Le Havre'ye transfer oldu. Le Havre'de bekleneni veremeyen Ersoy, Süper Lig Gaziantep FK tarafından geçen sene kiralık olarak kadroya katıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler